|
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Początkujący
Status: Offline
|
Wysłany: 8 Czerwiec 2008, 10:06 Czy to wina tela, ustawień czy też może programów?...
|
|
|
| Mam problem z gg na mojej N70 i od jakiegoś czasu gg mi się "sypie" tzn. właczam program uruchamia mi się łacze się za pomocą punktu dostepowego intenet gprs ze strony orange.pl i podziała tak ok 2-3 sekund czasami kapke dłużej i off wychodzi mi z programu wył. gprs dotego zamula tela na MAXA że musze reseta robić... nie wiem co jest już wcześniej zrobilem nawet hard resa... dodam że internet w telu dziala mi bezproblemu... a gg już nie... wersja gg to s60v2 plz help |
|
|
|
|
 |
AdSense
Status: Online
|
|
|
|
 |
|
Rozkręca się
|
Wysłany: 8 Czerwiec 2008, 10:32
|
|
|
Może masz jakąś lipną wersje
Spróbój tą (sam jej używałem i nie miałem problemów)
|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! ||
Albo zainstaluj wersje Java. |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
|
Wysłany: 8 Czerwiec 2008, 10:39
|
|
|
| Nie omieszkam przetestować:) dziekuje:) bo naprawde nie wiem już co robić siedziałem nad tym grzebałem w ustawieniach... bo to chyba nie jest możliwe że symbian mi się skopał?jesli zaraz po formatowaniu ściagnelem sobie ustawienia po czym nagrałem antivirusa kasersky i aktualizacje,i samo gg ze strony mobile gg...jak sądzicie?? |
|
|
|
|
 |
|
Rozkręca się
|
Wysłany: 8 Czerwiec 2008, 10:44
|
|
|
A może właśnie to wina Kasperkiego?
Odinstaluj go i sprawdź... |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
|
Wysłany: 8 Czerwiec 2008, 10:50
|
|
|
| hmmm no nie wiem... może i tak, a pamietam czasy kiedy wszystko z moją N-cią było w pożądku:) ehhh bo pamietam że to tak stopniowo zaczelo się dziać na początku robiło mi coś się takiego ok 2x na dzień później ok 5... wiec się wkurzyłem i nagrałem kaspersky'ego no i chwile mialem spokój a później to już:D non stop, wczoraj to nawet zdązyłem wł i od razu wyłaczyło się gg i tel się zamulił... co może być tym spowodowane że tel łapie taka zamułke? używam też od wczoraj programu Parlingo, i zauważyłem że tak 2x wciagu paru godzin też mi się wył... no ale tel mi się już tak nie zamulił:P no i ten program to beta i kosztuje 0zł jak narazie na tydzień:P a gg... ehhh:( |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
Wiek: 92 Dołączył: 01 Mar 2008 Posty: 14 Postawił 1 piw(a)
|
Wysłany: 8 Czerwiec 2008, 13:27
|
|
|
| Na N70 w ogóle Javy po dłuższym (3-4h) użytkowaniu wywala. A palringo jest marne xD najlepsze jest gg oryginalne, szkoda tylko że płatne. Pamiętaj też że niestety Nka się przegrzewa czasami. |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
|
Wysłany: 8 Czerwiec 2008, 21:59
|
|
|
nie wiem co jest dalej mi się gg sypie... zainstalowałem orginalne... i dalej się samo wyłancza, tel łapie zamułe i musze robić resa... ma ktoś pomysły co mogło się stać i co zrobić by to naprawić? plz help bo niedługo wyjeźdzam i niebęde miał dostepu do PC a tym samym do gg:(
[ Dodano: 10 Czerwiec 2008, 12:51 ]
Polecicie mi co zrobić jak już zrobie hard format żeby to nieszczesne gg mi chodziło? bo ustawienie Internet GPRS z orange.pl są prawidłowe?
[ Dodano: 10 Czerwiec 2008, 15:58 ]
znów sformatowałem ten syf i nic... piepszony złom nie tel... |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
Wiek: 23 Dołączył: 10 Maj 2008 Posty: 8 Postawił 1 piw(a)
|
Wysłany: 14 Czerwiec 2008, 15:33
|
|
|
| To nie wina telefonu, sieci, ani ustawień gprs ale samego gg. Ostatnio (od jakis 2 tygodni) sypie sie trochę cześciej. problem w tym że akurat na N70 prowadzi to do kompletnego zamulenia telefonu i jedynie reset fona przez wyjęcie baterii pomaga. Np na moim n-gage gg sypie sie dokładnie w ten sam sposób z tym że system sie aż tak przez to nie kaszani i można normalnie korzystać z fona po tym jak gg wykrzaczy. |
|
|
|
|
 |
|
Trochę napisał
|
Wysłany: 18 Czerwiec 2008, 11:23
|
|
|
| Mam dokładnie to samo od jakiegoś tygodnia. telefon mam w Plusie wiec to nie wina operatora. przeinstalowałem raz gg i przez chwile było ok, ale po 3 włączeniach znowu to samo. narazie robie tak ze najpierw włączam Opere mini, czekam aż sie połączy i dopierio jak mam połączenie to włączam gg. narazie działa, chodź nie wiem jaki to ma związek.. jak ktoś rozwiąże problem to niech napisze. |
|
|
|
|
 |
|
Trochę napisał
Wiek: 15 Dołączył: 21 Maj 2008 Posty: 41 Otrzymał 4 piw(a)
|
Wysłany: 19 Czerwiec 2008, 23:32
|
|
|
| Ktos pisal na forum, ze moze sie internet, galeria, aparat- ogolnie rozne rzeczy moga sie dziwnie zachowywac przez libsy z gier. Pisze o tym, bo ja z GG nigdy wiekszych problemow nie mialem a moze tu lezy przyczyna. Sprobujcie uruchomic GG bez karty pamieci w tel. Tam problem tak zostal rozwiazany. pzdr |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
Wiek: 23 Dołączył: 10 Maj 2008 Posty: 8 Postawił 1 piw(a)
|
Wysłany: 2 Sierpień 2008, 20:46
|
|
|
Libsy nie maja żadnego znaczenia. GG sypie sie tak samo zarówno na "czystym" telefonie jak i na N-ce zawalonej roznymi aplikacjami. Jak już wspominałem samo gg ma problem. bo na N-gage wali sie dokłądnie tak samo a mam tam zainstalowane zupełnie inne progzy |
|
|
|
|
 |
|
|