|
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Nowy albo niemowa
Status: Offline
|
Wysłany: 3 Październik 2007, 13:47 mam pytanko co do realplayera i nagrywania filmow
|
|
|
| witam mam problem z aparatem a konkretnie chodzi mi o to ze jak krece filmy to przeskakuje (klatkuje) i to samo dzieje sie przy odtwarzaniu!! no i nie wiem czy da rade cos z tym zrobic a jesli nie to zauwazylem ze w realplayerze sie nie przycina gdy odtwarzam ale to nie jest moj domyslny odtwarzacz. i wlasnie pytanie czy ktos wie jak ustawic zeby byl domyslny????? odtwarza mi sie w pv player ale to jest badziewne!!!!! czekam na odpowiedz dzieki xD |
|
|
|
|
 |
AdSense
Status: Online
|
|
|
|
 |
|
Moderator inactive
|
Wysłany: 3 Październik 2007, 16:44
|
|
|
| bobiszon, zgaduje ze masz orange menu - proponuje je usunąć. druga sprawa wpisz firmware w profilu w innym przypadku dostaniesz ostrzeżenie. sprawdzasz go kodem *#0000#. |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 4 Październik 2007, 07:01
|
|
|
noom dobra zrobilem to dzieki. ale wracajac do tematu to moj kumoel nie ma orange menu a tez mu sie przycina... to moze ktos wie jak ustawic realplayer jako program domyslny??
[ Dodano: 2007-10-04, 14:58 ]
prosze o pomoc!! xD |
|
|
|
|
 |
|
Moderator inactive
|
Wysłany: 4 Październik 2007, 14:05
|
|
|
powiem ci tak we normalnych softach nie z orange nie ma czegos takiego jak pvp player jest tylko real i jest zawsze domyslny. moze twoj kolega wylaczyl sobie orange menu i mowi ze go nie ma. ogolnie mianem orange menu nazywamy brandowy soft orange.
btw wpisales swoj firmware czy przypadkiem skopiowales moj o_O |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 4 Październik 2007, 18:12
|
|
|
| wpisalem swoj xD ale faktycznie identyczny xD a nie wiesz moze czy jak pojde do orange albo do noki zeby mi wgrali nowego softa to wgraja jakiegos z realplayerem domyslnym? xD |
|
|
|
|
 |
|
Moderator inactive
|
Wysłany: 4 Październik 2007, 18:15
|
|
|
| bobiszon, masz najnowszy soft wiec ci nie wgraja nowszego - a i tak pvp zostałby domyslny |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 4 Październik 2007, 18:27
|
|
|
| no kur.... juz sie wkurzylem xD jakie gowno... no to mowisz ze nic sie z tym nie da zrobic ;/ |
|
|
|
|
 |
|
Moderator inactive
|
Wysłany: 4 Październik 2007, 19:58
|
|
|
| niech ktos inny sie wypowie bo moze sie nie znam do konca |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
|
Wysłany: 16 Październik 2007, 23:00
|
|
|
Dziwne heh. Sam bym chcial zmienic real player... ale z domyslnego na niedomyslny A tak na powaznie to ja zainstalowalem menagera plikow X-PLORE i tam jest taka funkcja FILE ASSOCIATIONS.... i tam sobie przypisalem odpowiednie rozszerzenia plikow i programy przez jakie ma mi otwierac te pliki. Tylko ze to dziala tylko wtedy gdy wchodze do galerii poprzez X-PLORE. Natomiast gdy wejde normalnie przez galerie to nadal pliki (filmy, zdjecia itd....) otwieraja sie przez domyslne programy. |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 1 Listopad 2007, 12:52
|
|
|
Witam,
Gdy kupowalem telefon mialem soft orange i nagrywanie filmikow jak i odtwarzanie nie bylo plynne. Przy otworzeniu filmu w realplayerze wszystko szlo ideal. Zmienilem w FeExplorere Realplayer na domyslny i jakos bylo. Teraz zaktualizowalem soft do oryginala, ale dalej nagrywanie filmikow mi sie tnie, chociaz cale szczescie juz nie mam tego dziadostwa jakim jest PvPlayer. Tak, ze przy nagrywaniu filmikow staram sie na to nie zwracac uwagi, co nie znaczy ze mi nie przeszkadza. Czy zna ktos rozwiozanie owego problemu? |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 4 Listopad 2007, 20:02
|
|
|
| a jak zmieniles w tym FeExplorere zeby domyslny byl realplayer? xD bardzo bys mi pomogl opisujac jak mam to zrobic xD z gory dzieki xD |
|
|
|
|
 |
|
Do przodu :)
|
Wysłany: 4 Listopad 2007, 22:14
|
|
|
3x Twój post jest niezwykle nieczytelny, nie używasz prawie żadnych znaków interpunkcyjnych (przestankowych), postaraj się to nadrobić i poprawić sposób swojej wymowy. Czytanie ładnych postów ZNACZNIE ułatwia pomoc innym. |
|
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 5 Listopad 2007, 08:00
|
|
|
| Wchodzisz do jakiegoś katalogu w ktorym znajduje sie dowolny film przez feexplorera. Klikasz na opcje => plik => otworz przez => applications =>szukasz realplayera i gotowe. Mam nadzieje, ze uda sie zmienic. |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 5 Listopad 2007, 09:25
|
|
|
| nie mam tak jak podajesz ;/ |
|
|
|
|
 |
|
Rozkręca się
|
Wysłany: 5 Listopad 2007, 15:39
|
|
|
zrobiłem tak jak mówisz ale gdy wchodzę przez galerię odtwarza mi się przez pvplayer |
|
|
|
|
 |
|
|