|
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Początkujący
Status: Offline
|
Wysłany: 10 Październik 2007, 22:13 Problem z usuwaniem sms/mms od era
|
|
|
| Mam taki problemik. Dostałem jakies dwie wiadomosci od sieci Era z promocja gra miesiaca. Problem polega na tym, ze nie mozna ich usunąć. Kopertki przy nich maja jakąs zielona kreseczke. Po włączeniu opcji wiadomości w menu brakuje mozliwosci usuniecia i przeniesienia do innego folderu. Wszystkie inne wiadomosci kasuja sie bez problemu. Jakby sie ktos spotkal z tkaim problemem i znal rozwiazanie to prosze o odpowiedz. |
|
|
|
|
 |
AdSense
Status: Online
|
|
|
|
 |
|
alisasi [Usunięty]
|
Wysłany: 11 Październik 2007, 07:15
|
|
|
A próbowałes dawać "Zaznacz" -> "Zaznacz wszystko(poprzenoś wiadomości ktorych NIE chcesz usunac do jakiegos zalozonego folderu)" -> "Usuń" czy to też nic nie robi?
U mnie jak nie moge jakiegos SMSa wywalić to tylko tak |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
|
Wysłany: 11 Październik 2007, 11:27
|
|
|
| W ten sposób też próbwałem, tak czy siak nie ma wogóle opcji usuń. Spróbuje jeszcze usunąc przez Fexplorer, tylko bardzo bym prosił o ścieżke do skryznki sms, bo niezbyt wiem gdzie one sie zapisuja... Przydało by się to jakos załatwić bo formata mi sie chce z powodu 2 sms'ów robić.... |
|
|
|
|
 |
|
alisasi [Usunięty]
|
Wysłany: 11 Październik 2007, 14:49
|
|
|
Rozumiem że klawisz "C" też nie działa?
A próbowałes przenosic je do osobnego folderu i wtedy kasować cały folder? Czy pojawia sie jakiś komunikat "nie mozna usunac wiadomosci" czy cos takiego? |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
|
Wysłany: 12 Październik 2007, 13:56
|
|
|
| NIe ma opcji przenieś, kompletnie nic nie da sie z tym zrobić. Probowalem je usunac przez pc suite nawet, ale np pc suite ich wogole nie widzi. Wszystkie sms sie kopiuja, a te dwie wiaodosci sa dla pc suite niewidoczne. |
|
|
|
|
 |
|
Moderator inactive
|
Wysłany: 12 Październik 2007, 23:09
|
|
|
| a w Fexplorer próbowałeś kombinować ? |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
|
Wysłany: 13 Październik 2007, 04:58
|
|
|
Próbowałem, ale za chiny nie moge znalesc folderu w ktorym zapisuja sie sms. Jesli ktos zna dokladna sciezke to poprosze |
|
|
|
|
 |
|
Moderator inactive
|
Wysłany: 13 Październik 2007, 10:35
|
|
|
X:/system/mail.
coprawda ciężko dojść co jest co ale może znajdziesz jakąś regułę |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
Wiek: 21 Dołączył: 29 Wrz 2007 Posty: 8 Otrzymał 1 piw(a)
|
Wysłany: 23 Październik 2007, 13:05
|
|
|
przyłączam się do tematu ja również mam ten sam problem powiadomienie mms ( nie można usunąć) |
|
|
|
|
 |
|
|