Zamknięty przez: hexen 1 Maj 2008, 20:21 |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Administrator z powołania prezes
Status: Offline
|
Wysłany: 3 Luty 2008, 15:47 Apel do mieszkańców Rzeszowa i okolic
|
|
|
Może niewielu użytkowników wie, że dla Rzeszowa i okolic (sieci MPK Rzeszów) jest rozkład jazdy w Javie na komórki. Stworzyła go para studentów, obecnie absolwentów politechniki Rzeszowskiej. Wielu z niego korzysta... jednak jest problem - MPK Rzeszów nie chce współpracować z MANDM Team (bo tak grupa tworząca się zwie) i niestety zbieranie informacji o rozkładach i przepisywanie ich do wersji Java jest niezwykle kłopotliwe i pracochłonne. W związku z tym wszyscy Ci którzy chcą nowszej wersji (aktualnych rozkładów) tego programiku zapraszam na stronę domową MANDM Team i wypełnienie formularza z prośbą o udostępnienie wersji rozkładów dla MANDM Team.
strona domowa:|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! ||
formularz:|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! ||
Oczywiście najważniejsze jest żeby podać tam swój prawdziwy adres e-mail - czasem MPK może wysłać dane właśnie na ten adres, po czym musimy skierować to do MANDM
Nie używajcie wulgaryzmów ani gróźb, po prostu wypełnijcie co potrzeba, a treść listu zostawcie taka jaka jest - lub wpiszcie swoją, lepszą.
Ja osobiście uważam aplikację ZA NIEZWYKLE przydatną i chciałbym aby powstała nowa wersja z aktualnymi rozkładami. Dlatego jako mieszkaniec okolic Rzeszowa i jako Administrator N70.com.pl proszę wszystkich wypełnienie tego formularza i wysłanie do MPK.
Dziękuję z góry za te 30 poświęconych sekund |
|
|
|
|
 |
AdSense
Status: Online
|
|
|
|
 |
|
Coraz lepiej
|
Wysłany: 3 Luty 2008, 21:47
|
|
|
hexen piszesz o rozkładzie jazdy, a u mnie po raz drugi jutro strajk MZK Znowu do szkoły z buta...
Co do tematu to niebędę się wpisaywał, aczkolwiek troszkę od Rzeszowa miekszam, mam tylko pytanie czy nie wiesz czy jest coś takiego dla Zamościa? |
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: 4 Luty 2008, 00:13
|
|
|
| wilek napisał/a: | hexen piszesz o rozkładzie jazdy, a u mnie po raz drugi jutro strajk MZK Znowu do szkoły z buta...
Co do tematu to niebędę się wpisaywał, aczkolwiek troszkę od Rzeszowa miekszam, mam tylko pytanie czy nie wiesz czy jest coś takiego dla Zamościa? |
pojęcia nie mam, ale wyślij tam to do nich, pomóż Rzeszowianom |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
Wiek: 97 Dołączył: 30 Sty 2008 Posty: 15 Postawił 1 piw(a)
|
Wysłany: 4 Luty 2008, 16:44
|
|
|
| Na częstochowe tteż jest hehehehee |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 4 Luty 2008, 20:45
|
|
|
Dla Szczecina istnieje taki rozkład w javie (MicroBusF) więc popieram twój apel. podpisuje się pod tym obiema rękoma |
|
|
|
|
 |
|
Trochę napisał
Wiek: 32 Dołączył: 17 Sty 2008 Posty: 59 Otrzymał 21 piw(a)
|
Wysłany: 4 Luty 2008, 21:24
|
|
|
A ja nigdy nie jechałem MPK ani MZK. Czy coś straciłem? |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 5 Luty 2008, 00:19
|
|
|
Popieram inicjatywę użytkownika hexen. Rozkład ten jest szczególnie bezcenny dla ok. 70% mieszkańców Rzeszowa i okolic ==> studentów i uczniów rzeszowskich uczelni i szkół. Oczywiście podpisuję się pod tym i dołączam się do prośby o wsparcie akcji. |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
|
Wysłany: 5 Luty 2008, 23:18
|
|
|
wysłane, a przy okazji ściągnięte na Nkę |
|
|
|
|
 |
|
Rozkręca się
|
Wysłany: 6 Luty 2008, 12:14
|
|
|
Dostałem odpowiedź od MPK Rzeszów, że są prowadzone negocjacje, kto ma wyprowadzić program "Rozkład jazdy", dlatego nie mogą na razie udostępnić danych |
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: 6 Luty 2008, 13:01
|
|
|
| Struna napisał/a: | Dostałem odpowiedź od MPK Rzeszów, że są prowadzone negocjacje, kto ma wyprowadzić program "Rozkład jazdy", dlatego nie mogą na razie udostępnić danych | mógłbyś tego meila dostarczyć do mnie? przekażę go programistom MANDM
[ Dodano: 6 Luty 08, 15:49 ]
ok, już nie trzeba, dostałem od nich to samo |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 7 Luty 2008, 22:13
|
|
|
sam korzystam z tego rozkładu, przydatny więc wyśle
pozdro Rz-w |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
Wiek: 22 Dołączył: 29 Sty 2008 Posty: 8 Otrzymał 1 piw(a)
|
Wysłany: 8 Luty 2008, 18:20
|
|
|
A co mi tam tez wyśle Wkoncu niezly program napisali i jaki przydatny |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 21 Luty 2008, 19:00
|
|
|
| plobi1 napisał/a: | | A ja nigdy nie jechałem MPK ani MZK |
A ja jechałem i tym i tym bo jestem z Zamościa a studiuje w Rzeszowie. Także już wypełniam
| plobi1 napisał/a: | | Czy coś straciłem? |
Jeśli lubisz tłoki, nieuprzejmych kierowców oraz czekanie na przystanku bo autobus sie spóźnia albo bieganie za nim bo przyjechał wcześniej niż powinien to tak
EDIT
Niestety formularz już usunięty. |
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: 6 Marzec 2008, 13:40
|
|
|
| acont napisał/a: | Niestety formularz już usunięty. | bo akcja została wstrzymana, nie wiem dlaczego i nie wiem z jakiego powodu, cisza |
|
|
|
|
 |
|
|