|
|
| Jak często czytasz książki? |
| Nie czytam książek |
|
22% |
[ 27 ] |
| Jedną na rok |
|
13% |
[ 16 ] |
| Jedną na pół roku |
|
16% |
[ 20 ] |
| Jedną na miesiąc |
|
17% |
[ 21 ] |
| Częściej |
|
30% |
[ 36 ] |
|
| Głosowań: 120 |
| Wszystkich Głosów: 120 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Moderator Fastina lente.
Status: Offline
|
Wysłany: 24 Październik 2007, 10:00
|
|
|
| Ja czytam bardzo duże ilości książek. Jakoś czas mogę na nie znaleźć. A różnorodność tych książek jest olbrzymia. Całkiem sporo jest tych medycznych i chemicznych zwłaszcza tych z zakresu chemii organicznej. Te książki czytać muszę. A działy takie jak: filozofia, socjologia, psychologia, etyka interesują mnie szczególnie, dlatego sporo jest książek o tej tematyce w moich zbiorach. Gdy chce sobie poczytać coś bardziej luźnego to zahaczę o fantastykę. Do tego dołożyć należy jeszcze kilka poradników dotyczących programowania i informatyki ogólnie. No i oczywiście poezja, bardzo dużo poezji, uwielbiam wiersze. |
|
|
|
|
 |
AdSense
Status: Online
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
Wiek: 14 Dołączył: 19 Paź 2007 Posty: 5 Postawił 2 piw(a)
|
Wysłany: 2 Listopad 2007, 13:20
|
|
|
A ja to trochę czytam,w szczególności polskiej twórczości(Pilipiuk,Zajdel[Jedynie Paradyzję,muszę koniecznie nadrobić...],Kossakowska),Prawie cały H.P.(oprócz 2 najnowszych),I Tom Clancy.
Zabierałem się jeszcze za Mastertona,ale...taki trochę niezarzeczywisty jak dla mnie.
A tak po za tym,to jeszcze portal idg.pl =) |
|
|
|
|
 |
|
Moderator Cinkciarz z Memphis
|
Wysłany: 2 Listopad 2007, 13:28
|
|
|
| ostatnią książką jaką przeczytałem była " Wszystko co mężczyźni powinni wiedzieć o kobietach" szkoda tylko że taka krótka była, bo przeczytanie jej zajęło mi nie całe 5min, a czytam szybko, kiedyś chodziłem na kursy szybkiego czytania i zapamiętywania |
|
|
|
|
 |
|
Rozkręca się
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 2 Listopad 2007, 13:41
|
|
|
Hmm... Jak mnie jakaś książka zaciekawi to 200 stronek w jeden wieczorek pęka. Głównie czytam horrory jednego autora, a mianowicie Grahama Mastertona. Jakieś inne też czasami do ręki wezme, ale to nie to samo... Masterton moim zdaniem najlepszy i jego książki moge czytać 24/h |
|
|
|
|
 |
|
Trochę napisał
Wiek: 22 Dołączył: 19 Paź 2007 Posty: 70 Otrzymał 21 piw(a)
|
Wysłany: 7 Listopad 2007, 15:12
|
|
|
Ja czytam mniej więcej 1-2 książki tygodniowo, papierowe, ebooki, zależy co mi wpadnie w ręce Uwielbiam Kinga, szczególnie Mroczną Wieżę, Gaimana, Pratcheta i polskie fantasy. Nie wiem ile się czyta po kursie dla porównania, bo nie byłem, ale jak mnie coś wciągnie to przez cały dzień potrafię zrobić 900 - 1000 stron A5, co chyba najgorszym wynikiem nie jest |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 8 Listopad 2007, 08:27
|
|
|
| Czytam nałogowo, tak jak cała moja rodzina. Książki w każdej postaci, nawet w domu noszę w kieszeni odtwarzacz mp4 z dużym ekranem i w każdej wolnej chwili wyciągam. Najczęściej czytam fantastykę, fantasy, sensację, ale innymi też nie pogardzę. Gazeta codzienna i czasopisma też muszą być. Często też korzystam z audiobooków. Za to praktycznie nie oglądam telewizji, czasami wybrany film na wideo czy na komórkę. |
|
|
|
|
 |
|
alisasi [Usunięty]
|
Wysłany: 1 Grudzień 2007, 11:50
|
|
|
Niech Cie pan bog blogoslawi...
Ja ostatnio PRZECZYTALAM Foresta Gumpa(wlasciwie skonczylam dzisiaj rano ) i musze film obejrzec Mam pytanie - warto? |
|
|
|
|
 |
|
Do przodu :)
|
Wysłany: 1 Grudzień 2007, 18:06
|
|
|
| Ja ostatnio przeczytałem Świat Według Clarksona 2 i książka super jak poprzednia |
|
|
|
|
 |
|
alisasi [Usunięty]
|
Wysłany: 1 Grudzień 2007, 18:51
|
|
|
A ja sie pochwale - Świat wg. Clarksona, zarzekałam sie ze NIGDY W ZYCIU NIE PRZECZYTAM - przeczytalam...w dodatku w jeden wieczor |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
|
Wysłany: 1 Grudzień 2007, 23:28
|
|
|
z racji swojego kierunku studiów czytam bardzo dużo... Jednak niestety często zdarza się, że czytam to, czego wcale nie chcę |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
Wiek: 16 Dołączył: 26 Gru 2007 Posty: 2 Postawił 1 piw(a)
|
Wysłany: 10 Styczeń 2008, 21:38
|
|
|
| Kiedyś dużo książek czytałem, teraz mniej ok 1 rocznie:P Chyba czas to zmienić;] |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
Wiek: 18 Dołączył: 08 Sty 2008 Posty: 5 Postawił 2 piw(a)
|
Wysłany: 10 Styczeń 2008, 22:29
|
|
|
| Nie należę do miłośników książek. Czytam tylko czasopisma. Zamiast czytać wolę obejrzeć film. Książek nie czytam prawie wcale. |
|
|
|
|
 |
|
Trochę napisał
|
Wysłany: 14 Styczeń 2008, 14:56
|
|
|
Ja podobnie, chyba, ze trzeba do szkoly przeczytac |
|
|
|
|
 |
|
Trochę napisał
|
Wysłany: 14 Styczeń 2008, 15:43
|
|
|
Ja książek nienawidzę czytać Po prostu mnie to nudzi.
Ale nie wiem dlaczego Harry Potter czytałem chyba z 30 razy wszystkie części i jeszcze ani razy mnie nie znudziło tylko to że każdy element znam na pamięć I biję swoje rekordy. I część kupiłem gdy dopiero druga już prawie wyszła to parę lat temu. |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
|
Wysłany: 14 Styczeń 2008, 23:14
|
|
|
jestem maniakiem książkowym hehe czytam tak mniejwięcej ok.3 do 4 książek na miesiąc,bo zazwyczaj są trochę grube najlepsze książki Lee Childa polecam wszystkim! |
|
|
|
|
 |
|
|