|
|
| Podoba mi się/chciałbym/chciałabym kolczyk w |
| Uchu |
|
20% |
[ 21 ] |
| Nosie |
|
3% |
[ 4 ] |
| Języku |
|
10% |
[ 11 ] |
| Wardze |
|
5% |
[ 6 ] |
| Łuku brwiowym |
|
21% |
[ 22 ] |
| Sutkach |
|
3% |
[ 4 ] |
| Pępku |
|
2% |
[ 3 ] |
| Nietypowym miejscu (kark, między palcami, krtań...) |
|
4% |
[ 5 ] |
| Części intymnej |
|
16% |
[ 17 ] |
| Inne dewiacje |
|
7% |
[ 8 ] |
|
| Głosowań: 101 |
| Wszystkich Głosów: 101 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Początkujący
Status: Offline
|
Wysłany: 25 Wrzesień 2007, 19:10
|
|
|
A ja sie muszę pochwalić bo ja sobie przebiłem " PISIORA " mojej dziewczynie się to bardzo podoba ... oczywiście odważyłem sie tylko na przebicie które nazywa sie FRENUM ale jednak zawsze coś poza tym mam jeszcze w lewej brwi a dawniej nosiłem w uchu ale chce do tego wrócić i mieć taki mały fajny kwadratowy brylancik ... mam małego bzika co do kolczyków hehe
P.S - bardzo ubolewam na faktem ze nie mogę sobie przebić języka mam za mały odstęp pomiędzy końcem języka a tym czymś pod nim ... jakieś wiązadełko czy coś takiego tam gdzie chyba ślinianka jest pozdrawiam
P.S - jak ktoś jest ciekawy jak to wygląda ten kolczyk to na stronie|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! || w zakładce ABC ... kolczykowania wybrać należy Najbardziej popularne miejsca przekłuć a potem intymne M a potem Frenum |
|
|
|
|
 |
AdSense
Status: Online
|
|
|
|
 |
|
Administrator Astral wanderer
|
Wysłany: 25 Wrzesień 2007, 19:13
|
|
|
| wepster88 napisał/a: | | ja sobie przebiłem " PISIORA " |
Ja pozostanę jednak przy uchu ;-) |
|
|
|
|
 |
|
Trochę napisał
|
Wysłany: 25 Wrzesień 2007, 20:49
|
|
|
| 1 post na nowym forum :-D Ja mam kolczyki w prawym i lewym uchu. Znajomi na początku się dziwili i nie mogli się przyzwyczaić, ale później wszystko było spoko :-) . |
|
|
|
|
 |
|
Administrator z powołania prezes
|
Wysłany: 25 Wrzesień 2007, 21:11
|
|
|
| wepster88 napisał/a: | A ja sie muszę pochwalić bo ja sobie przebiłem " PISIORA " mojej dziewczynie się to bardzo podoba ... oczywiście odważyłem sie tylko na przebicie które nazywa sie FRENUM ale jednak zawsze coś poza tym mam jeszcze w lewej brwi a dawniej nosiłem w uchu ale chce do tego wrócić i mieć taki mały fajny kwadratowy brylancik ... mam małego bzika co do kolczyków hehe
P.S - bardzo ubolewam na faktem ze nie mogę sobie przebić języka mam za mały odstęp pomiędzy końcem języka a tym czymś pod nim ... jakieś wiązadełko czy coś takiego tam gdzie chyba ślinianka jest pozdrawiam
P.S - jak ktoś jest ciekawy jak to wygląda ten kolczyk to na stronie|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! || w zakładce ABC ... kolczykowania wybrać należy Najbardziej popularne miejsca przekłuć a potem intymne M a potem Frenum |
właśnie też nad tym myślałem... mógłbyś rozwinąć myśl? (frenum)
- cena
- czas gojenia
- stosunek płciowy (słyszałem że partnerkę może boleć... szczególnie przy stosunku analnym)
- przekłucie boli?
- i jak to w ogóle wygląda? laska przebija? facet? w zwodzie czy w spoczynku?
- resztę co wiesz, możesz powiedzieć... zobaczyć nie chcę
- no dobra, o masturbację tez zapytam - normalna rzecz ;P |
|
|
|
|
 |
|
Ciągle przyspiesza
|
Wysłany: 25 Wrzesień 2007, 22:32
|
|
|
Jak zobaczyłem "Prince Albert", lub "Dydoe", to myślałem, że mnie coś strzeli Co jak co, ale to jest raczej sic!! Przy tym ten Frenum się wydaje całkiem spoko ;d |
|
|
|
|
 |
|
Do przodu :)
Zaproszone osoby: 18
|
Wysłany: 27 Wrzesień 2007, 20:35
|
|
|
| ja mam robione prywatnie za odpowiednią cene :-P we brwi i mówią że mi pasuje nie tyle żeby ktoś myślał że jestem innej orientacji tylko poprostu ładnie mi leży :-D i co szczególnie bolało jak igłą przekuwała ale tylko chwilę ... jeszcze specjanie nie krwawiłem i mi nic nie puchło ale to jest wyjatek bo podobno dużo ludzi ma opuchlizne odrazu po przekuciu zależy od ciała i organizmu ... :-D |
|
|
|
|
 |
|
Trochę napisał
|
Wysłany: 16 Październik 2007, 21:28
|
|
|
Ja, od jakiegoś czasu też mam zamiar sie poprzebijać i obdziergać (mimo, że te 'bajery' kojarzą mi się z dresami[bez obrazy]). Prawa brew + ucho + ewentualnie język, ale ciągle brak gotówki Może to przez to że ciągle się uczę, a praca tylko jak się nawinie jakaś okazja, ale i tak szmalec nie trzyma się d*py... a co do dziary [sorry za OT] to myślę o karku. Również słyszałem że jak ktoś ma przebite któreś ucho to uchodzi za 'pedała', ale uważam że ten stereotyp został wymyślony i jest uznawany w środowiskach o niskiej inteligencji... Co do dziewczyn to kolczyki w pępku roxx strasznie mnie to 'jara' |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
Wiek: 26 Dołączył: 11 Paź 2007 Posty: 12 Postawił 2 piw(a)
|
Wysłany: 17 Październik 2007, 11:23
|
|
|
Spierek, wbrew twemu przekonaniu "Dydoe" nie jest straszne wiem bo sam sobie zrobiłem.... oprócz tego mam w brwi i sutku.... body piercing i tatoo interesuje mnie już od kilku lat....
U kobiet to oczywiście kolczyk w jęzuku, pępku ew nosie oraz miejscach intymnych. Niestety moja żona nie chce się zgodzić bym ją przekłuł w miejscu intymnym:(.... |
|
|
|
|
 |
|
alisasi [Usunięty]
|
Wysłany: 17 Październik 2007, 12:15
|
|
|
I ma racje... nie dość że boli(kolezaka robila) to jeszcze khem khem abstynecja dluzszy czas.
To samo z przekluwaniem jezyka - nie ma wzmozonej jego aktywności przez kilka tygodni(ta sama kolezanka, chodzi i klnie niezle na kolczyki )
Ogolnie mam fajnie pokolczykowane kolezanki from class, ciekawe co robi wykrywacz metalu na lotnisku
Ja mam tylko w uszach. I wcale nie jestem za bardzo zachwycona, ciagle zapominam zalozyc rano kolczyki U dziewczyn jest to ładne, u chlopakow pfuj
Innych miejsc nie toleruje. To z lekka bleeeeeeeee..... |
|
|
|
|
 |
|
Administrator z powołania prezes
|
Wysłany: 17 Październik 2007, 12:27
|
|
|
| ja myślę nad przekłuciem surface na karku ;] |
|
|
|
|
 |
|
Zaproszone osoby: 18
|
Wysłany: 17 Październik 2007, 17:01
|
|
|
bardzo fajny pomysł ... będziesz sobie mógł sznurówkę zawiązać |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
|
Wysłany: 17 Październik 2007, 17:52
|
|
|
no własnie ... znacie moze moze jakies stronki z cenami przykładowymi ile kosztuje przekłucie róznych czesci ciała
?? |
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: 17 Październik 2007, 20:19
|
|
|
| ja mam takie pytanie: które ucho se przekuć żeby potem nie wołali (tu sry za wyrażenie) pedał albo gej???? |
|
|
|
|
 |
|
Trochę napisał
|
Wysłany: 17 Październik 2007, 20:48
|
|
|
| Z tego co mi wiadomo to chyba lewe |
|
|
|
|
 |
|
Rozkręca się
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 17 Październik 2007, 20:50
|
|
|
| Drymon napisał/a: | | ja mam takie pytanie: które ucho se przekuć żeby potem nie wołali (tu sry za wyrażenie) pedał albo gej???? |
ODP: Lewe. Tak się składa, że mam w tym małe doswiadczenie Miałem przez jakis czas ponad 12 kolczyków... Teraz mam tylko w uszach(lewe 5, prawe 2) w brodzie i w jezyku...
Kolczyki rządzą!!! |
|
|
|
|
 |
|
|