Forum Nokii N70 Strona Główna
•  FAQ  •  SZUKAJ  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  RSS  • 

Ogłoszenie 

Dyskusja o zbiórce.

Stan darowizn: 50,82/84,18zł (listopad)

Poprzedni temat :: Następny temat
Piercing...

Podoba mi się/chciałbym/chciałabym kolczyk w
Uchu
20%
 20%  [ 21 ]
Nosie
3%
 3%  [ 4 ]
Języku
10%
 10%  [ 11 ]
Wardze
5%
 5%  [ 6 ]
Łuku brwiowym
21%
 21%  [ 22 ]
Sutkach
3%
 3%  [ 4 ]
Pępku
2%
 2%  [ 3 ]
Nietypowym miejscu (kark, między palcami, krtań...)
4%
 4%  [ 5 ]
Części intymnej
16%
 16%  [ 17 ]
Inne dewiacje
7%
 7%  [ 8 ]
Głosowań: 101
Wszystkich Głosów: 101

Autor Wiadomość
Początkujący

Piwa: 1/7

Status: Offline

Wysłany: 25 Wrzesień 2007, 19:10   

A ja sie muszę pochwalić bo ja sobie przebiłem " PISIORA " :D mojej dziewczynie się to bardzo podoba ... oczywiście odważyłem sie tylko na przebicie które nazywa sie FRENUM :P ale jednak zawsze coś :P poza tym mam jeszcze w lewej brwi :) a dawniej nosiłem w uchu :) ale chce do tego wrócić :) i mieć taki mały fajny kwadratowy brylancik :) ... mam małego bzika co do kolczyków :P hehe :)
P.S - bardzo ubolewam na faktem ze nie mogę sobie przebić języka :( mam za mały odstęp pomiędzy końcem języka a tym czymś pod nim ... jakieś wiązadełko czy coś takiego :P tam gdzie chyba ślinianka jest :) pozdrawiam :)
P.S - jak ktoś jest ciekawy jak to wygląda ten kolczyk to na stronie|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! || w zakładce ABC ... kolczykowania wybrać należy Najbardziej popularne miejsca przekłuć a potem intymne M :) a potem Frenum :)
Postaw piwo autorowi tego posta

AdSense

Status: Online

Administrator
Astral wanderer

Piwa: 287/12

Wysłany: 25 Wrzesień 2007, 19:13   

wepster88 napisał/a:
ja sobie przebiłem " PISIORA "

:shock:
Ja pozostanę jednak przy uchu ;-)

Trochę napisał

Piwa: 6/4

Wysłany: 25 Wrzesień 2007, 20:49   

1 post na nowym forum :-D Ja mam kolczyki w prawym i lewym uchu. Znajomi na początku się dziwili i nie mogli się przyzwyczaić, ale później wszystko było spoko :-) .

Administrator
z powołania prezes

Piwa: 121/13

Wysłany: 25 Wrzesień 2007, 21:11   

wepster88 napisał/a:
A ja sie muszę pochwalić bo ja sobie przebiłem " PISIORA " :D mojej dziewczynie się to bardzo podoba ... oczywiście odważyłem sie tylko na przebicie które nazywa sie FRENUM :P ale jednak zawsze coś :P poza tym mam jeszcze w lewej brwi :) a dawniej nosiłem w uchu :) ale chce do tego wrócić :) i mieć taki mały fajny kwadratowy brylancik :) ... mam małego bzika co do kolczyków :P hehe :)
P.S - bardzo ubolewam na faktem ze nie mogę sobie przebić języka :( mam za mały odstęp pomiędzy końcem języka a tym czymś pod nim ... jakieś wiązadełko czy coś takiego :P tam gdzie chyba ślinianka jest :) pozdrawiam :)
P.S - jak ktoś jest ciekawy jak to wygląda ten kolczyk to na stronie|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! || w zakładce ABC ... kolczykowania wybrać należy Najbardziej popularne miejsca przekłuć a potem intymne M :) a potem Frenum :)

właśnie też nad tym myślałem... mógłbyś rozwinąć myśl? (frenum)

- cena
- czas gojenia
- stosunek płciowy ;) (słyszałem że partnerkę może boleć... szczególnie przy stosunku analnym)
- przekłucie boli?
- i jak to w ogóle wygląda? laska przebija? facet? w zwodzie czy w spoczynku? :P
- resztę co wiesz, możesz powiedzieć... zobaczyć nie chcę :P
- no dobra, o masturbację tez zapytam - normalna rzecz ;P

Ciągle przyspiesza

Piwa: 107/20

Wysłany: 25 Wrzesień 2007, 22:32   

Jak zobaczyłem "Prince Albert", lub "Dydoe", to myślałem, że mnie coś strzeli :shock: Co jak co, ale to jest raczej sic!! Przy tym ten Frenum się wydaje całkiem spoko ;d

Do przodu :)

Zaproszone osoby: 18
Piwa: 76/9

Wysłany: 27 Wrzesień 2007, 20:35   

ja mam robione prywatnie za odpowiednią cene :-P we brwi i mówią że mi pasuje nie tyle żeby ktoś myślał że jestem innej orientacji tylko poprostu ładnie mi leży :-D i co szczególnie bolało jak igłą przekuwała ale tylko chwilę ... jeszcze specjanie nie krwawiłem i mi nic nie puchło ale to jest wyjatek bo podobno dużo ludzi ma opuchlizne odrazu po przekuciu zależy od ciała i organizmu ... :-D

Trochę napisał

Piwa: 11/4

Wysłany: 16 Październik 2007, 21:28   

Ja, od jakiegoś czasu też mam zamiar sie poprzebijać i obdziergać (mimo, że te 'bajery' kojarzą mi się z dresami[bez obrazy]). Prawa brew + ucho + ewentualnie język, ale ciągle brak gotówki :( Może to przez to że ciągle się uczę, a praca tylko jak się nawinie jakaś okazja, ale i tak szmalec nie trzyma się d*py... a co do dziary [sorry za OT] to myślę o karku. Również słyszałem że jak ktoś ma przebite któreś ucho to uchodzi za 'pedała', ale uważam że ten stereotyp został wymyślony i jest uznawany w środowiskach o niskiej inteligencji... Co do dziewczyn to kolczyki w pępku roxx :) strasznie mnie to 'jara' :)

Początkujący

Postawił 2 piw(a)

Wysłany: 17 Październik 2007, 11:23   

Spierek, wbrew twemu przekonaniu "Dydoe" nie jest straszne :) wiem bo sam sobie zrobiłem.... oprócz tego mam w brwi i sutku.... body piercing i tatoo interesuje mnie już od kilku lat....
U kobiet to oczywiście kolczyk w jęzuku, pępku ew nosie oraz miejscach intymnych. Niestety moja żona nie chce się zgodzić bym ją przekłuł w miejscu intymnym:(....

alisasi
[Usunięty]

Wysłany: 17 Październik 2007, 12:15   

I ma racje... nie dość że boli(kolezaka robila) to jeszcze khem khem abstynecja dluzszy czas.
To samo z przekluwaniem jezyka - nie ma wzmozonej jego aktywności :hihi: przez kilka tygodni(ta sama kolezanka, chodzi i klnie niezle na kolczyki :P )
Ogolnie mam fajnie pokolczykowane kolezanki from class, ciekawe co robi wykrywacz metalu na lotnisku :P

Ja mam tylko w uszach. I wcale nie jestem za bardzo zachwycona, ciagle zapominam zalozyc rano kolczyki :) U dziewczyn jest to ładne, u chlopakow pfuj :P
Innych miejsc nie toleruje. To z lekka bleeeeeeeee..... :P :P :P

Administrator
z powołania prezes

Piwa: 121/13

Wysłany: 17 Październik 2007, 12:27   

ja myślę nad przekłuciem surface na karku ;]

Zaproszone osoby: 18
Piwa: 76/9

Wysłany: 17 Październik 2007, 17:01   

bardzo fajny pomysł ... będziesz sobie mógł sznurówkę zawiązać :o :what: :hah:

Początkujący

Piwa: 1/2

Wysłany: 17 Październik 2007, 17:52   

no własnie ... znacie moze moze jakies stronki z cenami przykładowymi ile kosztuje przekłucie róznych czesci ciała

??

Piwa: 15/19

Wysłany: 17 Październik 2007, 20:19   

ja mam takie pytanie: które ucho se przekuć żeby potem nie wołali (tu sry za wyrażenie) pedał albo gej????

Trochę napisał

Piwa: 2/2

Wysłany: 17 Październik 2007, 20:48   

Z tego co mi wiadomo to chyba lewe

Rozkręca się

Zaproszone osoby: 1
Piwa: 8/1

Wysłany: 17 Październik 2007, 20:50   

Drymon napisał/a:
ja mam takie pytanie: które ucho se przekuć żeby potem nie wołali (tu sry za wyrażenie) pedał albo gej????

ODP: Lewe. Tak się składa, że mam w tym małe doswiadczenie :P Miałem przez jakis czas ponad 12 kolczyków... Teraz mam tylko w uszach(lewe 5, prawe 2) w brodzie i w jezyku...

Kolczyki rządzą!!!

Odpowiedz do tematu