Forum Nokii N70 Strona Główna
•  FAQ  •  SZUKAJ  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  RSS  • 

Ogłoszenie 

Dyskusja o zbiórce.

Poprzedni temat :: Następny temat
Piercing...

Podoba mi się/chciałbym/chciałabym kolczyk w
Uchu
18%
 18%  [ 17 ]
Nosie
4%
 4%  [ 4 ]
Języku
12%
 12%  [ 11 ]
Wardze
5%
 5%  [ 5 ]
Łuku brwiowym
21%
 21%  [ 20 ]
Sutkach
4%
 4%  [ 4 ]
Pępku
3%
 3%  [ 3 ]
Nietypowym miejscu (kark, między palcami, krtań...)
5%
 5%  [ 5 ]
Części intymnej
15%
 15%  [ 14 ]
Inne dewiacje
8%
 8%  [ 8 ]
Głosowań: 91
Wszystkich Głosów: 91

Autor Wiadomość
Moderator
VeganPower

Piwa: 27/8

Status: Offline

Wysłany: 6 Luty 2008, 09:23   

Uparte to takie....... ;p

EDIT:|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! || wybiera się ktoś może? ja pewnie pojadę.
Postaw piwo autorowi tego posta

AdSense

Status: Online

Trochę napisał

Piwa: 1/3

Wysłany: 6 Luty 2008, 20:52   

od jakiegoś czasu podoba mi się takie cuś || Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! ||

Administrator
z powołania prezes

Piwa: 105/12

Wysłany: 6 Luty 2008, 22:05   

Rajsa napisał/a:
od jakiegoś czasu podoba mi się takie cuś || Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! || ładne, ale mycie włosów pod prysznicem grozi rozerwaniem skóry na przodzie (niewiarygodnie się wtedy naciąga)

dziś byłą rozmowa o tym na czacie forumowym i użytkowniczka Natalia opowiadała właśnie o koleżance która się rozerwało właśnie przez mycie i ten kolczyk :)

[ Dodano: 6 Luty 08, 22:15 ]
Cytat:
EDIT:|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! || wybiera się ktoś może? ja pewnie pojadę.
chętnie bym pojechał gdyby nie cena i odległość...

Moderator
VeganPower

Wysłany: 7 Luty 2008, 10:26   

rajsa napisał/a:
od jakiegoś czasu podoba mi się takie cuś || Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! ||

Bardzo ładne. Ale do tego przekłucia piersi powinny się ładnie układać. mniej więcej jak na zdjęciu. Widziałem wiele zdjęć gdzie kolczyk poprostu nie pasował do piersi i wyglądało to fatalnie.

hexen napisał/a:
ładne, ale mycie włosów pod prysznicem grozi rozerwaniem skóry na przodzie (niewiarygodnie się wtedy naciąga)

dziś byłą rozmowa o tym na czacie forumowym i użytkowniczka Natalia opowiadała właśnie o koleżance która się rozerwało właśnie przez mycie i ten kolczyk :)

Każdy kolczyk powierzchniowy (surface) może wyjść. Wiele też zależy od tego jak kolczyk był zrobiony, jak sie o niego dba.

Nowy albo niemowa

Postawił 2 piw(a)

Wysłany: 25 Marzec 2008, 15:14   

cleavage fajna sprawa;]

a ja mam obecnie kolczyka w wardze i w uszach ktore juz niebawem rozpycham do tunneli 4mm po czym rozepcham do 6mm i zakładam plugi^^
Jeszcze mysle nad septum w nosie i kolcem w sutku xD

Moderator
VeganPower

Wysłany: 26 Marzec 2008, 11:43   

A ja zacząłem się zastanawiać nad dalszym rozpychaniem tuneli. teraz do 10mm... Boję się tylko że na tym się nie skonczy.... ;p

Administrator
Astral wanderer

Piwa: 266/11

Wysłany: 26 Marzec 2008, 16:58   

A ja się muszę przyznać, że tunele budzą we mnie... eee... sprzeczne uczucia, że tak powiem ;)

Moderator
VeganPower

Wysłany: 26 Marzec 2008, 17:25   

Wiesz, kiedyś twierdziłem że w życiu nie zrobie sobie tunelu. Żadnego.
Po jakimś czasie postanowiłem nieco powiększyć sobie dziurkę. Tak do 4mm. Miałem wtedy standardowe 1,6mm. Zamówiłem na wildcat.pl spiralkę do rozciągania. Wydawała mi się ogromna. ale ok, jakoś rozciągnąłem, nawet obylo się bez bólu. Chciałem więc kupić jakiś ciekawy kolczyk do tej dziurki. niestety, nigdzie nie było kolczyka w tej wielkości. najmniejsze miały 5mm. tak przynajmniej myslalem. jak sie potem okazało był to kolczyk 6mm. nic, moze byc i 6mm. z 6mm zrobiło się 8mm. a jeszcze 2lata temu jakby ktos powiedział że bede miał tunele to bym go wyśmiał.
Kolczyki i tatuaże strasznie wciągaja...

Ale walnałem wypracowanie ;p

Nowy albo niemowa

Postawił 2 piw(a)

Wysłany: 26 Marzec 2008, 18:05   

no jesli sie boisz ze te 10mm sie nie zrosnie czy cos to nie boj sie:D nawet tunele w okolicach 15mm sie zrastaja prawie niewidocznie;p...bo kazdy kiedys chyba bedzie chciał je sobie sciagnac...tylko ze trzeba to stopniowo robic.
Nie kupuj na wildcat.pl bo tam placi sie strasznie drooogo. Płaci sie za firme bo co jak co ale wildcat to swiatowa firma, no i placi sie jeszcze za sprowadzanie gdyż kolczyki sprowadzaja z Azji głównie wiec to kosztuje;p
A co do tego ze piercing i tattoo wciagają to 100% racji;p sa jak narkotyk;)

Moderator
VeganPower

Wysłany: 26 Marzec 2008, 19:35   

Na wildcacie kupuje tylko wtedy jak chce cos czego niema nigdzie indziej. Tak jak to bylo w przypadku kolka do tragusa.
Ostatnio sporo ciekawych kolczykow jest na allegro. I to tej samej jakosci co wildcat. Tylko trzeba wiedziec u kogo kupowac :D

Nowy albo niemowa

Postawił 2 piw(a)

Wysłany: 26 Marzec 2008, 21:54   

no na wildcat jest taka sama jakosc co na allegro. I coraz wiecej kolców mozna spotkac na allegro i to mnie bardzo cieszy xD

Administrator
z powołania prezes

Wysłany: 27 Marzec 2008, 07:08   

x666x napisał/a:
Ostatnio sporo ciekawych kolczykow jest na allegro. I to tej samej jakosci co wildcat. Tylko trzeba wiedziec u kogo kupowac :D
podziel się nickami :D

Moderator
VeganPower

Wysłany: 27 Marzec 2008, 10:14   

hexen, przykladowo zobac sobie aukcje tego usera:|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! ||
Ostatnio zamawialem u nich kolczy do wargi. Kółko. Cena 8zł. identyczne na wildcat kosztuje 44zł.

[ Dodano: 27 Marzec 08, 10:15 ]
Później jak bede mógł jeszcze troche posiedzieć przed kompem to dorzuce kilka linków ciekawych :D

[ Dodano: 27 Marzec 08, 10:26 ]
jeszcze to jest warte obejżenia:|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! || na

oraz ciekawy sklep|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! ||

Administrator
z powołania prezes

Wysłany: 27 Marzec 2008, 13:43   

x666x napisał/a:
identyczne na wildcat
skąd ta pewność? wygląd o niczym nie świadczy

Moderator
VeganPower

Wysłany: 27 Marzec 2008, 13:47   

Jakość ta sama. materiał ten sam.

[ Dodano: 5 Maj 2008, 15:25 ]
No i w końcu zrobiłem sobie tatuaż :) || Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! ||
Chwilę po zrobieniu.

Po wakacjach kolejny. :) :)

Odpowiedz do tematu