veno86, nie chcę Cię urazić ale moim zdaniem kolczyk w brwi u faceta wygląda... no, w każdym razie nie za dobrze. U dziewczyny to co innego... No ale o gustach się nie dyskutuje. Najważniejsze żeby Tobie się podobało
Chyba chodzi Ci o wargę a nie brodę. Broda to jest dość skomplikowane przebicie ;p z resztą było juz o tym kilka stron wczesniej. Ja sam mam 2 kolce w wardze (po bokach) i teraz planuje 3 po srodku. Ale narazie muszę dziweczynę do tego pomysłu przekonać. A o kolcach w jezyku niech wypowiada się hexen ;p
Heh xD Tyle to ja wiem ;] Niektóre moje poryte koleżanki mają 2 w języku Ja w sumie mam jeszcze 6 dziur w uszach, ale nie nosze bo i tak włosy by zasłaniały
Moja eks ma 3 w jezyku hehe.
lukaszek585, nie wazne że masz nisko. broda to broda, warga to warga. kolczyki w brodzie to zazwyczaj surfece, inaczej powierzchniówka. Tak apropos surface... mi sie strasznie takie coś podoba:
|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! ||
EDIT: Tu masz zdjęcie kolczyka w brodzie:|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! ||
zamierzam właśnie, możesz fotkę wrzucić jak to wygląda? bo się nastawiam i jaki czas gojenia, itepe...
x666x napisał/a:
mi sie strasznie takie coś podoba:
|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! || ale gdzieś słyszałem że bardzo łatwo to rozerwać przypadkowo, nawet myjąc (wyciągając się) pod prysznicem
[ Dodano: 21 Lipiec 2008, 14:43 ]
ponadto w planach mam przyrodzenie (frenum) i wargę (lip ring)
Ale to cholernie boli ;/ Fakt faktem przebijała mi to sąsiadka u mnie w pokoju xD Ale pozbyłem się tego jakoś po miesiącu... Gojenie ? A idź... Nie chciało się goić ;/ I nie rób na prawym ręku bo się nawet przywitać nie będziesz mógł ;] Bardzo łatwo też o coś zahaczyć i w ogóle... Niby fajnie, ale ja bym sobie jeszcze raz tego nie zrobił
[ Dodano: 21 Lipiec 2008, 14:48 ]
x666x, clevage Jakoś mi się to nie bardzo podoba Ale kwestia gustu, a o tym się nie dyskutuje
E, skoro sie nie chce goić to odpada. Nie lubie nie pogojonych kolców. Własnie dlatego z wielu zrezygnowałem. M.in. z sideburn'a chociaż strasznie mi się podoba. A między piersiami, jeśli jest dobrze zrobiony i odpowiednio panna o niego dba to nie powinno nic złego sie stać.