|
|
| Podoba mi się/chciałbym/chciałabym kolczyk w |
| Uchu |
|
20% |
[ 21 ] |
| Nosie |
|
3% |
[ 4 ] |
| Języku |
|
10% |
[ 11 ] |
| Wardze |
|
5% |
[ 6 ] |
| Łuku brwiowym |
|
22% |
[ 23 ] |
| Sutkach |
|
3% |
[ 4 ] |
| Pępku |
|
2% |
[ 3 ] |
| Nietypowym miejscu (kark, między palcami, krtań...) |
|
4% |
[ 5 ] |
| Części intymnej |
|
16% |
[ 17 ] |
| Inne dewiacje |
|
7% |
[ 8 ] |
|
| Głosowań: 102 |
| Wszystkich Głosów: 102 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Moderator VeganPower
Status: Offline
|
Wysłany: 1 Październik 2008, 09:13
|
|
|
| hexen napisał/a: | | x666x napisał/a: | | identyczne na wildcat | skąd ta pewność? wygląd o niczym nie świadczy |
Jednakże jakość kolczyków z wildcat jest lepsza. Miałem/mam w wardze 2 kółeczka. Jedno z wildcata, drugie z allegro. To z wildcata mam ponad rok, może nawet dwa lata. Z allegro mam od marca. W tym kolczyku z allegro właśnie zjechał mi się gwint i nie trzyma się kuleczka. Kolczyk do wymiany. Ponadto jak na początku był cały czarny to teraz już taki nie jest Natomiast kolec z wildcata ciągle wygląda jak nowy. Może i kolczyki na wildcat.pl są drogie ale ich jakość jest dużo lepsza od tych tanich.
Vekh, industral bardzo ładnie zrobiony. Jak Ci się goi? Moja koleżanka zrobiła sobie industriala jakieś 3lata temu do tej pory ma te chrząstki spuchnięte. Podobno wiele osób tak ma... |
|
| |
|
|
|
 |
AdSense
Status: Online
|
|
|
|
 |
|
Administrator Astral wanderer
|
Wysłany: 1 Październik 2008, 19:13
|
|
|
| x666x napisał/a: | | <b>Vekh</b>, industral bardzo ładnie zrobiony. Jak Ci się goi? Moja koleżanka zrobiła sobie industriala jakieś 3lata temu do tej pory ma te chrząstki spuchnięte. Podobno wiele osób tak ma... | Szczerze mówiąc to nie było większych problemów. Przez mw. tydzień nie mogłem spać na lewym boku, ale nie sączyła się żadna ropa czy coś (tylko ten przeźroczysty płyn a i on w niewielkich ilościach). Teraz już prawie miesiąc od przekłucia normalnie śpię itd. Czasami kiedy zimny wiatr wieje to taki dziwne uczucie jest, ale na pewno nie ból. Dodam tylko, że po przekłuciu praktycznie w domu siedziałem bo jeszcze na uczelnie nie chodziłem, więc mogłem odpowiednio często przemywać ranki wodą utlenioną. Nie stosowałem tribiotyku ani neomycyny bo tak jw. nie było żadnych zakażeń. Co do chrząstki to rzeczywiście mam jeszcze troszkę spuchniętą, ale do wygojenia wszystkiego na 100% jeszcze trochę czasu potrzeba. |
|
|
|
|
 |
|
Coraz lepiej
|
Wysłany: 2 Październik 2008, 00:34
|
|
|
Czytajac temat od poczatku nabralem zupelnie innego zdania na Wasz temat nagle Vekh, x666x i hexen nabrali dla mnie wyrazistosci jako ludzi a nie zwykli uzytkownicy n70.com.pl, ktorzy daja warny i pilnuja porzadku na forum
Piona dla Was za to co robicie i kim jestescie
P.s. Osoboscie zadnego kolczyka nie mam naleze do tych grzecznych |
|
|
|
|
 |
|
Moderator VeganPower
|
Wysłany: 2 Październik 2008, 09:10
|
|
|
Ja nie wiem czy zejdzie Ci ta opuchlizna. Myślę że może się pomniejszyć trochę, ale w 100% raczej nie zejdzie.
|
|
|
|
|
 |
|
Administrator z powołania prezes
|
Wysłany: 2 Październik 2008, 12:14
|
|
|
tompalo, hehe, jak widzisz, nie jesteśmy botami tylko zwykłymi ludźmi (o ile tak można mnie nazwać bo podobno łamię wszelkie granice) |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 18 Listopad 2008, 15:23
|
|
|
skoro mowa o piercingu to zamieszam zdjecie moich narazie dwoch kolcow:
OBRAZEK
Sorka za slaba jakos ale robilem telefonem zdjecie
a co do tattoo, to tak wyglada moj pierwszy:
OBRAZEK
Gdy w przyszlym miesiacu dostane wyplate, robie sobie jakis porzadny duzy tattoo |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
Wiek: 22 Dołączył: 09 Kwi 2008 Posty: 23 Postawił 3 piw(a)
|
Wysłany: 18 Listopad 2008, 22:50
|
|
|
Co sądzicie o tym ?
OBRAZEK
[ Dodano: 18 Listopad 2008, 22:53 ]
Co do ozdób to wole nosić sygnety, lub wielki z krzyż z kamieniami oszlifowanymi fasetowo, na długim łańcuchu.
Cena mojego krzyża z łańcuchem 700 zł. |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: Wczoraj 0:26
|
|
|
dla mnie to strasznie sztucznie, komputerowo wyglada i nie podoba mi sie... co do krzyzy do albo kojarzy mi sie z katolickim wrrrrrrrrrr...... albo z celtyckim... WWWRRRRRRRRRRRRRRRRR...... Sygnety dla mnie sa typowo szpanerskie [czyt. dla lamusow].... nie obraz sie oczywiscie za to co powiedzialem... Ale co do kolczykow pod warga to mi sie podoba taki styl, ktory kiedys gdzies tam podpatrzylem, teraz niebieskim kolorem nanioslem na zdjecie przypadkowej dziewuchy z neta gdzie chcialbym kolczyki...
OBRAZEK |
|
|
|
|
 |
|
|