Przesunięty przez: hexen 18 Październik 2007, 20:58 |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Administrator z powołania prezes
Status: Offline
|
Wysłany: 17 Październik 2007, 22:19 Spis stron z themesami do N70
|
|
|
Oto lista stron które znam:
#### Update: 16 stycznia 2008 #####
- || Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! ||(ładna, przejrzysta strona, dużo ciekawych pozycji)
#### Update: 5 grudnia 2007 #####
- || Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! ||(kolejny duży portal z themesami)
- || Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! ||(nic nowego, strona po Słowacku)
#### Update: 18 października 2007 ####
- || Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! ||(skórki BARDZO ładne, autorskie - pełne)
- || Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! ||(ładne, autorskie skórki)
##
- || Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! ||(themesy autorstwa Babi, dopracowane, pełne, bardzo ładne),
- || Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! ||(masa themesów nie tylko dla N70, dużo ładnych, limit 20 themesów na dzień, możliwość stworzenia własnej skórki),
- || Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! ||(jedna z większych stron z themesami, limit 30 plików na dzień),
- || Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! ||(skórki tylko i wyłącznie dla N70),
- || Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! ||(duży wybór),
- || Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! ||(różne),
- || Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! ||(dużo, bardzo ładnych skórek),
- || Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! ||(blog znanego autora skórek, duży wybór, pełne themesy, ładne),
- || Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! ||(dużo ciekawych skórek),
- || Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! ||(najgorsza z możliwych stron, themesy niedopracowane, tworzonę przez osoby niemające o tym pojęcia, możliwość stworzenia własnej skórki),
w miarę ujrzenia nowych - będę dodawał
przy każdej nowej aktualizacji będę selekcjonował (spośród wszystkich) 2 strony z najładniejszymi skórkami jakie są wśród tych linków, takie strony oznaczone będą pogrubioną, czerwoną czcionką - jeżeli ciągle będą widnieć te same pogrubione linki tzn że jak dotąd lepszych nie ma |
|
| |
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 10 piw(a): domis, teskelesio, Klimo, gadzik997, kydrys, nokian4, Pumexior, Revision, juvex, sobola |
 |
AdSense
Status: Online
|
|
|
|
 |
|
Trochę napisał
|
Wysłany: 17 Październik 2007, 22:56 Re: Spis stron z themesami do N70
|
|
|
bardzo dobry pomysł |
|
|
|
|
 |
|
Trochę napisał
|
Wysłany: 18 Październik 2007, 16:15
|
|
|
|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! ||
bardzo fajne themesy:) |
|
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 4 piw(a): hexen, domis, gepiuu, kydrys |
 |
|
|
Wysłany: 18 Październik 2007, 20:58
|
|
|
Arise, skórki tam są świetne dodałem do listy
[ Dodano: 2007-10-18, 21:00 ]
dodam więcej: nie spotkałem się z bardziej gustownymi i dopracowanymi skórkami, masz piwko |
|
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): dulo1996 |
 |
|
Trochę napisał
|
Wysłany: 18 Październik 2007, 21:55
|
|
|
super Themsy,piwko dla ciebie ↑, a zeby załadowac jakiegos themsa to jaki rozmiar dla N70 wybrac ?? |
|
|
|
|
 |
|
Trochę napisał
|
Wysłany: 18 Październik 2007, 22:02
|
|
|
v2 z 3x3 ikonki
@hexen dzieki tez mi sie tamte bardzo podobaja, szkoda ze wiecej takich stronek nie ma, jest pelno shitowatych tylko kilka ladnych. |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 19 Październik 2007, 08:52
|
|
|
hexen i arsie bardzo ładne thamesy piwko dla was |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
|
Wysłany: 19 Październik 2007, 16:27
|
|
|
| Strona Słowacka z thamesani :|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! || |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 19 Październik 2007, 17:20
|
|
|
| a ja mam pytanie jak wrzucę tą skorkę to nadal bedę mial po angielsku ?? |
|
|
|
|
 |
|
Do przodu :)
|
Wysłany: 19 Październik 2007, 17:23
|
|
|
pifpaf jak wrzucisz jakąkolwiek skórkę to nie zmienia ona języka.Będziesz miał taki jak posiadasz teraz |
|
|
|
|
 |
|
Trochę napisał
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
|
Wysłany: 4 Listopad 2007, 17:31
|
|
|
hexen bajeranckie motywy.
Stawiam ci piwko. |
|
|
|
|
 |
|
Do przodu :)
|
Wysłany: 9 Grudzień 2007, 13:12
|
|
|
| hexen napisał/a: | | - 4UrMobilePhone (różne), |
udało się komuś zarejestrować na tej stronce??Bo tam są fajne tematy by wa77ior a ja już próbowałem kilka razy i nie przychodzi mi żaden mail aktywujący |
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: 9 Grudzień 2007, 23:27
|
|
|
| radi napisał/a: | udało się komuś zarejestrować na tej stronce??Bo tam są fajne tematy by wa77ior a ja już próbowałem kilka razy i nie przychodzi mi żaden mail aktywujący |
zobacz w folderze spamu |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
|
Wysłany: 26 Grudzień 2007, 20:00
|
|
|
|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! || kolejna fajna stronka polecam |
|
|
|
|
 |
|
|