|
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Moderator Feel My Power : )
Status: Offline
|
Wysłany: 30 Styczeń 2008, 22:20
|
|
|
Jakby ktoś potrzebował małej instrukcji na bardzo dobrą jakość.
Ja konwertuje tak:
Format: avi
Bitrate: do 500 kb/s jak więcej może się zcinać.
Klatki(czy jakoś tak to sie nazywa): do 20
Rozdzielczość: Taka w jakiej kręci nasza eNka
Dźwięk oczywiście Mp3 128 kb/s
Jakość i dźwięk super ale jak się można domyśleć troche dużo zajmuje. |
|
|
|
|
 |
AdSense
Status: Online
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 9 Luty 2008, 22:05
|
|
|
Witam! Jest to mój pierwszy post na forum więc przepraszam za wszelkie niedociągnięcia...
You Tabe odpalam na mojej Noki N70 bezproblemowo i wpadłem na to zupełnie przypadkowo.
Posiadam wykupiony internet w orange i korzystam z telefonu jako modemu więc koszta połaczenia i transmiji danych mnie nie interesują.
Wszedłem przez Orange World na przeglądarke Google,przełączyłem na tryb komputerowy z mobilnego,oczywiście ciężko to chodzi i chyba wszedłem na strone you tabe dostosowaną dla komórek,bo wszystko wygłada identycznie jak w wersji komputerowej na zasadzie wpisu poszukiwanego filmu,pojawiają się propozycje,odpalam film,on się ładuje w real player.
NOKIA N70 DAJE PEŁNĄ MOŻLIWOŚĆ OGLĄDANIA YOU TABE,BEZ ŻADNEGO KOMBINOWANIA I DOGRYWANIA APLIKACJI. |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 14 Luty 2008, 10:19
|
|
|
hmm aaa wiecie może jak ściagac z wrzuty?? bo tymi programami idzie tylko z yuotubee |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 14 Luty 2008, 16:41
|
|
|
Witam ponownie!
Postaram się wyjaśnić jak odpalamy na N70 youtube...
Powstała strona youtube przystosowana dla telefonów komórkowych więc wchodzimy na naszym fonie na opcję INTERNET,wpisujemy adres m.pl.youtube.com
Z samą obsługą strony nie będe się rozpisywał,bo każdy myślę sobie poradzi,różnice są małe w porównaniu do wersji komputerowej,tło tej mobilnej wersji jest czarne,a same filmiki odpalają sie w real player,obsługa stronki chodzi w miare dobrze,a same filmy bezproblemowo,żadnych zacięć,dogrywań w czasie oglądania-miodzio!
Wpisujemy w wyszukiwarkę na stronce you tube jaki film chcemy i wyskakują propozycje,wszystko co znamy z wersji komputerowej,bez jakiś dogrywań programów,konwersji...itp,itd.
Nokia N70 radzi sobie z tym wszystkim świetnie,automatycznie z poziomu internetu.
pozdrawiam |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 15 Luty 2008, 16:41
|
|
|
hmm nio tak a cio z stronka wrzuta.pl?? sa tam fajne mp3 hmm czy jest jakis program do tej stronki zeby zgrac na n70 muze?? |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
|
Wysłany: 20 Luty 2008, 15:36
|
|
|
Ręczne pobieranie plików audio i video z wrzuta pl jest śmiesznie proste, acz nurzące, wystarzy wpisać adres:
DLA AUDIO:
|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! ||*cyferki_i_literki*/*nazwa_pliku*
i zapisać pobrany plik z rozszerzeniem *.mp3
i analogicznie DlA VIDEO:
|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! ||*cyferki_i_literki*/*nazwa_pliku* |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 24 Luty 2008, 20:43
|
|
|
hehe nio nareszcie dzieki i banioczek dla ciebie za ta informacje |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 6 Marzec 2008, 19:56
|
|
|
Ha
a ja odkryłem i sprawdziłem jak można oglądać filmy z youtube w telefonie przez Xhtml. nie jest potrzebny żeden program, tylko:
wchodzimy do menu→fotostodio→realplayer→opcje→ustawienia→połączenia→proxy(i tu ustawiamy oopcje "użyj poxy' na nie)
i tyle
teraz wchodzimy se do neta w telefonie przez opere lub zwykłą przeglądake nokii, wpisujemy|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! || maxior.pl itp.i cieszymy się możliwością oglądania filmów. |
|
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): hajle |
 |
|
|