|
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Nowy albo niemowa
Status: Offline
|
Wysłany: 15 Kwiecień 2008, 16:25
|
|
|
OK! Dzieki za odpowiedzi |
|
|
|
|
 |
AdSense
Status: Online
|
|
|
|
 |
|
Trochę napisał
Wiek: 16 Dołączył: 01 Gru 2007 Posty: 71 Postawił 27 piw(a)
|
Wysłany: 15 Kwiecień 2008, 17:48
|
|
|
Ponawiam moje poprednie pytanie. Pomoże ktoś?
Kurde, przy 7 kroku wywala mi żebym podał klucz do BT, a nie wiem jak w kompie otworzyć, żeby był ten klucz ustawiony ;/. GRRRR zaraz mnie cos strzeli z tym kodem otwarcia. A tel mi wywala ze sie polaczyc nie moze. |
|
| |
|
|
|
 |
|
Moderator Feel My Power : )
|
Wysłany: 16 Kwiecień 2008, 18:23
|
|
|
| Misiakr, ale które pytanie ?? Zadałeś ich kilka na poprzedniej stronie... jakby ktoś wiedział, to zapewne by odpisał, a Ty nie spamuj pytając o to samo któryś raz z rzędu ! |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
|
Wysłany: 1 Maj 2008, 22:45
|
|
|
| ustawilem wszysto tak jak trzeba gg , domyslna przegladarka ,opera mini, net front, im+, teashrk, feedlion, i palringo dziala prawidlowo,ale nie moge ustawic RealPlayera by ogladac filmiki z m.vtap.com badz z m.youtube.pl.czy ktos wie jak to zrobic, prosze o pmooc. |
|
|
|
|
 |
|
Coraz lepiej
|
Wysłany: 3 Maj 2008, 14:03
|
|
|
sczanie123, u mnie ten sam problem... obawiam się, że nie da się tego ustwaić.. |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 3 Maj 2008, 23:14
|
|
|
| RavenMag napisał/a: | A czy może być tak, że po skonfigurowaniu neta przez BT (oczywiście wszystko wg instrukcji Axela- i działa) może nie działać net via GPRS? To wygląda tak: przez BT mogę się połączyć i wszystko gra, ale kiedy już chcę wejść używając GPRS, to Opera (v4.0.9751) pokazuje mi komunikat, że "Próba połączenia z Internetem nie powiodła się". Przed tym, nim skonfigurowałam net via BT wszystko działało pięknie. Myślałem, że może Opera się schrzaniła, więc przeinstalowałem ją, restart i nadal nie działa. To wymyśliłem, że może ona chce się łączyć automatycznie przez BT, więc zajrzałem w menu Połączenie -> Punkty dostępu, aby usunąć pkt. dostępu, który otworzyłem przy konfiguracji "niebieskiego" neta. Jakież było moje zdziwienie, kiedy na liście nie odnalazłem punktu dostępu "Bt" Poza tym, przy łączeniu z netem via GPRS zniknęło mi okno wyboru punktu dostępu do internetu, tak, jak to miałem wcześniej przy uruchomieniu Opery. Czy ma ktoś pomysł, co z tym zrobić? |
Problem mam podobny jak kolega powyżej. Net mi nie działa przez ten prog, ale mi na nim nie zależy. Największy problem w tym, że teraz nie mam w ogóle połączeń przez GPRS w telefonie - 0 internetu, 0 MMS-ów. Próbowałem już wszystkiego, włącznie z tym:
| Vekh napisał/a: | | RavenMag, spróbuj w Gnuboxie pacnąć w install/set to GPRS. |
Wtedy telefon mi pika, widać menu GnuBoxa i mogę sobie wcisnąć OK.
Proszę pomocy |
|
|
|
|
 |
|
Coraz lepiej
|
Wysłany: 4 Maj 2008, 00:36
|
|
|
grz3g0rz, klikasz Install>delete records
Robisz restart telefonu albo/i zapisujesz punkty dostępu gprs jeszcze raz.
Wszystko śmiga jak trzeba.
Sprawdziłem to już kilka razy i naprawdę działa |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 4 Maj 2008, 13:10
|
|
|
| matip21 napisał/a: | grz3g0rz, klikasz Install>delete records
Robisz restart telefonu albo/i zapisujesz punkty dostępu gprs jeszcze raz.
Wszystko śmiga jak trzeba.
Sprawdziłem to już kilka razy i naprawdę działa |
Szczerze mówiąc robiłem tak z 10 razy i nie pomogło.
Ale znalazłem w necie jakiś opis instalacji, zrobiłem "Bt", włączyłem gnuboxa, dałem "set to GPRS", install records, znowu "set...", set cośtam RAS script, i albo jeszcze raz install albo już delete records i dopiero wszystko chodzi.
Wywaliłem gnuboxa i więcej go nie ruszam. |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 9 Maj 2008, 15:06
|
|
|
Witam
Mam taki problem gdy chce odtwarzać filmik z m.youtube.com to wlacza sie realplayer laduje i wyłącza sie program.... Przeglądarka desktopowa po zainst opery mini przestala działać pokazuje Zamknij Aktywane Połączenia. Da to się jakoś naprawic? |
|
|
|
|
 |
|
Moderator Feel My Power : )
|
Wysłany: 9 Maj 2008, 15:11
|
|
|
| maciek833 napisał/a: | | Mam taki problem gdy chce odtwarzać filmik z m.youtube.com to wlacza sie realplayer laduje i wyłącza sie program.... |
maciek833, jest już kilka postów o tej treści nawet jest o tym temat. Kilku osobom też nie działa i na razie nikt nie zna odpowiedzi albo się nie chce pochwalić |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 9 Maj 2008, 16:06
|
|
|
Aha Może sie kiedyś uda Nawet format probowałem i nic |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 20 Maj 2008, 09:11
|
|
|
| To działa!! Dzięki! |
|
|
|
|
 |
|
Moderator -=' LES!O '=-
|
Wysłany: 27 Maj 2008, 14:32
|
|
|
Z racji że Net via BT blokuję połączenie GPRS napisze tutaj jak wrócić do korzystania z internetu przez GPRS po korzystaniu internetu przez BT.
Żeby internet działa zamiast Net via Bt, przez GPRS należy, usunąć ustawienia w Gnuboxie:
Gnubox -> opcje -> install -> delete records
Następnie usunąć wszystkie inne punkty dostępu i skonfigurować niezbędne (Internet GPRS, MMS) punkty dostępu jeszcze raz...
Jeżeli masz możliwość ustawienia punktów dostępu ustawić osobno, MMS nie trzeba usuwać i ponownie konfigurować, można ten punkt zostawić.
Jeżeli nadal nie działa, uruchom ponownie telefon. |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
Wiek: 31 Dołączył: 08 Paź 2007 Posty: 12 Otrzymał 1 piw(a)
|
Wysłany: 7 Sierpień 2008, 07:22
|
|
|
| gdynianek napisał/a: | | Vekh napisał/a: | | To prawda - Bluesoleil nie będzie działać. | Hm.. mi działa. |
mi też działa |
|
|
|
|
 |
|
Administrator Astral wanderer
|
Wysłany: 7 Sierpień 2008, 20:08
|
|
|
| penar napisał/a: | | gdynianek napisał/a: | | Vekh napisał/a: | | To prawda - Bluesoleil nie będzie działać. | Hm.. mi działa. |
mi też działa | Może blue. zmienił coś w oprogramowaniu do dongli - kto ich tam wie |
|
|
|
|
 |
|
|