|
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Początkujący
Wiek: 17 Dołączył: 04 Kwi 2008 Posty: 21 Postawił 6 piw(a)
Status: Offline
|
Wysłany: 13 Kwiecień 2008, 22:00
|
|
|
Cieszę się, że moderatorzy są tutaj tacy, jacy są (super logicznie napisałem, wiem...).
Podoba mi się tytuł tego tematu, ponieważ jest prawdziwy. W sensie, że jesteście naszymi bogami i ja osobiście będę Was czcił (nie chodzi mi tu o kwestie etyczne, czy coś). Po prostu szanuję Wasze poświęcenie! Nikt Wam za pilnowanie porządku nie płaci (no chyba, że się mylę) i robicie to dla nas. A Ci, którzy nie przestrzegają zasad są "niewierni" Wam. Ja wierzę i będę wierzył w Was (adminów, modów, no i szanujących się użytkowników). Trzymajcie tak dalej, a to Forum daleko zajdzie (w sumie już zaszło)! |
|
|
|
|
 |
AdSense
Status: Online
|
|
|
|
 |
|
Administrator z powołania prezes
|
Wysłany: 13 Kwiecień 2008, 22:37
|
|
|
| Qrski napisał/a: | | Nikt Wam za pilnowanie porządku nie płaci (no chyba, że się mylę) i robicie to dla nas. | No ja nie płacę, ani mi też nikt za nic nie płaci... |
|
|
|
|
 |
|
Moderator Fastina lente.
|
Wysłany: 14 Kwiecień 2008, 13:24
|
|
|
Yyyy mi też nikt nie płaci.
No to Qrski posłodził nieziemsko. Ale chyba trochę przesadził. |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
Wiek: 17 Dołączył: 04 Kwi 2008 Posty: 21 Postawił 6 piw(a)
|
Wysłany: 14 Kwiecień 2008, 19:03
|
|
|
| Nie słodzę, tylko oddaję honor. |
|
|
|
|
 |
|
Moderator inactive
|
Wysłany: 14 Kwiecień 2008, 20:33
|
|
|
czuje się tytułowym ''bogiem'' |
|
|
|
|
 |
|
Do przodu :)
|
Wysłany: 14 Kwiecień 2008, 21:02
|
|
|
Temat zmienił sie z obelg na podziw Jeszcze trochę i powstanie świątynia
Co do wszystkich moderatorów, to ja nie zwracam na nich uwagi Są bo są i tyle. Może to zabrzmiało trochę, jakbym to olewał, ale tak nie jest, dlatego już wyjaśniam Wiem na czym polega ich praca, szanuję to co robią, więc staram się nie wchodzić im w drogę Ja nie przeszkadzam im, a i oni nie przeszkadzają mnie (bo autorowi tematu chyba przeszkodzili). I wszyscy żyli długo i szczęśliwie |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
Wiek: 25 Dołączył: 18 Kwi 2008 Posty: 13 Otrzymał 1 piw(a)
|
Wysłany: 20 Kwiecień 2008, 12:15
|
|
|
admini to tutaj przesadzają z tego co widze. połowa osób z ostrzezeniami. sadzą je za wszystko co sie da. wezcie przykład z np.|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! || jest to o wiele większe forum, porządeczek jest, a bany i ostrzezenia należą do rzadkości. na szczęście jeszcze nie mam zadnego ostrzezenia. Piszą to dla tego bo mi się strasznie to rzuciło w oczy, gdy pierwszy raz wszedłem na to forum, połowa osób z ostrzezeniami (aż bałem się tu zarejestrować:D). Bany i ostrzezenia powinny byc przyznawane naprawde w beznadziejnych przypadkach, a tutaj to chyba dla jaj się je przyznaje. panowie admini i modzi, poprawcie sie, w wielu kwestiach mozna się dogadać, a nie odrazu wytaczać na pole bitwy ciężką artylerię
pozdro!!!
ps. żebym nie był gołosłowny, pierwszy temat z brzegu:
|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! ||
się pytam za co tam gościu dostał ostrzeżenie??? za to że napisał ze tam jest wirus???
jak dla mnie to kosmos!!!! |
|
|
|
|
 |
|
Trochę napisał
Wiek: 16 Dołączył: 01 Gru 2007 Posty: 71 Postawił 27 piw(a)
|
Wysłany: 20 Kwiecień 2008, 13:25
|
|
|
@up
Sprawdź w słowniku co to jest ostrzeżenie. Ban jest w beznadziejnym przypadku, a warn nie. |
|
|
|
|
 |
|
Administrator Astral wanderer
|
Wysłany: 20 Kwiecień 2008, 13:32
|
|
|
| marcino2000 napisał/a: | się pytam za co tam gościu dostał ostrzeżenie??? za to że napisał ze tam jest wirus???
| Moderator wyraźnie i dobitnie napisał dlaczego użytkownicy dostali warna - jest skaner online i tylko na jego podstawie można zgłaszać obecności wirusów. Niektóre programy 'stacjonarne' mają przewrażliwioną heurystykę i tyle. |
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: 20 Kwiecień 2008, 14:33
|
|
|
Nie ma co porównywać elektroda.pl do forum o telefonach komórkowych. Tam raczej siedzą ludzie, którzy mają pojęcie w głowie.
Co do tematu który podałeś i warnie w tym przypadku, to chodziło o to, że użytkownik pisał co chwilę, że w paczce znajduje się wirus. Mimo zapewnień moderatorów i nie tylko, że wszystko jest ok, to on nadal nie zaprzestał - zaczął nawet o tym pisać w innych tematach. Dopiero wtedy skończyło się ostrzeżeniem ;]
Swoją drogą, to jak przybywa na forum coraz więcej 14-15 latków (bez obrazy, bo nie wszyscy są tępymi dziećmi ;]), a co za tym idzie, powstaje coraz więcej takich tematów, to aż mnie krew zalewa... |
|
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): Maciek6074 |
 |
|
Rozkręca się
|
Wysłany: 20 Kwiecień 2008, 14:44
|
|
|
No właśnie, według mnie ten temat jest trochę bez sensu, bo co prawda jak dostałem warna od teskelesia (którego pozdrawiam ), to strasznie byłem, ekhm, zły, bo dostałem za napisanie, że gra fajna i polecam, a w wielu tematach jest dużo tego typu wypowiedzi, no ale trudno. Rozumiem, że jest tylu użytkowników forum, że ciężko nad wszystkim panować, a moderatorzy muszą spełniać swoje zadanie i uważam, że spełniają je dobrze.
| Struna napisał/a: | | bo nie wszyscy są tępymi dziećmi |
I za ten tekst masz piwo |
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: 20 Kwiecień 2008, 14:48
|
|
|
| Maciek6074 napisał/a: | | bo dostałem za napisanie, że gra fajna i polecam | Ja staram się wstawiać warny tylko tym, którzy piszą takie "cenne" komentarze nie popierając tego skromnym piwem. Dlaczego tak? Ponieważ uploader powinien zostać doceniony za swój trud i pracę a użytkownik niech już się ucieszy z nabicia postu. |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
Wiek: 25 Dołączył: 18 Kwi 2008 Posty: 13 Otrzymał 1 piw(a)
|
Wysłany: 20 Kwiecień 2008, 15:22
|
|
|
hehe pisał co wiedział, nie każdy zna się na antyvirach:) skaner on line tez nie jest przeciez w 100% idealny jak kolo pisał w kółko to samo to było mu posty pokasować i zostawić jeden:) Co do browarków, to nie ma chyba przymusu ich dawania ??:)można dać albo nie, to juz leży w gestii usera. tak czy siak, pozdrawiam adminów i modów. życze powodzenia i mam nadzieje ze będą na niektóre rzeczy przymykać oko:)
pozdro!!! |
|
| |
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: 20 Kwiecień 2008, 15:23
|
|
|
| marcino2000 napisał/a: | | jak kolo pisał w kółko to samo to było mu posty pokasować i zostawić jeden | Tak a My (moderatorzy) nie mamy nic innego do roboty tylko kasować posty użytkowników... i to hurtowo... |
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: 20 Kwiecień 2008, 15:43
|
|
|
Poza tym tam tych postów o wirusie było 5 razy więcej Ale zostały głównie tylko te, które wnosiły coś więcej do tematu.
Poza tym to chyba nie jest miejsce na takie dyskusję ;> |
|
|
|
|
 |
|
|