Forum Nokii N70 Strona Główna
•  FAQ  •  SZUKAJ  •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Rejestracja  •  Zaloguj  •  RSS  • 

Ogłoszenie 

Dyskusja o zbiórce.

Stan darowizn: 65,0/84,18zł

Poprzedni temat :: Następny temat
Jestem Moderatorem = Jestem " Bogiem"
Autor Wiadomość
Początkujący

Postawił 6 piw(a)

Status: Offline

Wysłany: 13 Kwiecień 2008, 22:00   

Cieszę się, że moderatorzy są tutaj tacy, jacy są (super logicznie napisałem, wiem...).
Podoba mi się tytuł tego tematu, ponieważ jest prawdziwy. W sensie, że jesteście naszymi bogami i ja osobiście będę Was czcił (nie chodzi mi tu o kwestie etyczne, czy coś). Po prostu szanuję Wasze poświęcenie! Nikt Wam za pilnowanie porządku nie płaci (no chyba, że się mylę) i robicie to dla nas. A Ci, którzy nie przestrzegają zasad są "niewierni" Wam. Ja wierzę i będę wierzył w Was (adminów, modów, no i szanujących się użytkowników). Trzymajcie tak dalej, a to Forum daleko zajdzie (w sumie już zaszło)!
Postaw piwo autorowi tego posta

AdSense

Status: Online

Administrator
z powołania prezes

Piwa: 116/13

Wysłany: 13 Kwiecień 2008, 22:37   

Qrski napisał/a:
Nikt Wam za pilnowanie porządku nie płaci (no chyba, że się mylę) i robicie to dla nas.
No ja nie płacę, ani mi też nikt za nic nie płaci... :)

LNG 
Moderator
Fastina lente.

Piwa: 29/13

Wysłany: 14 Kwiecień 2008, 13:24   

Yyyy mi też nikt nie płaci.

No to Qrski posłodził nieziemsko. Ale chyba trochę przesadził.

Początkujący

Postawił 6 piw(a)

Wysłany: 14 Kwiecień 2008, 19:03   

Nie słodzę, tylko oddaję honor.

Moderator
inactive

Piwa: 109/71

Wysłany: 14 Kwiecień 2008, 20:33   

czuje się tytułowym ''bogiem'' :oops:

Do przodu :)

Piwa: 7/22

Wysłany: 14 Kwiecień 2008, 21:02   

Temat zmienił sie z obelg na podziw :D Jeszcze trochę i powstanie świątynia ;D

Co do wszystkich moderatorów, to ja nie zwracam na nich uwagi ;) Są bo są i tyle. Może to zabrzmiało trochę, jakbym to olewał, ale tak nie jest, dlatego już wyjaśniam ;) Wiem na czym polega ich praca, szanuję to co robią, więc staram się nie wchodzić im w drogę ;) Ja nie przeszkadzam im, a i oni nie przeszkadzają mnie (bo autorowi tematu chyba przeszkodzili). I wszyscy żyli długo i szczęśliwie :D

Początkujący

Otrzymał 1 piw(a)

Wysłany: 20 Kwiecień 2008, 12:15   

admini to tutaj przesadzają z tego co widze. połowa osób z ostrzezeniami. sadzą je za wszystko co sie da. wezcie przykład z np.|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! || jest to o wiele większe forum, porządeczek jest, a bany i ostrzezenia należą do rzadkości. na szczęście jeszcze nie mam zadnego ostrzezenia. Piszą to dla tego bo mi się strasznie to rzuciło w oczy, gdy pierwszy raz wszedłem na to forum, połowa osób z ostrzezeniami (aż bałem się tu zarejestrować:D). Bany i ostrzezenia powinny byc przyznawane naprawde w beznadziejnych przypadkach, a tutaj to chyba dla jaj się je przyznaje. panowie admini i modzi, poprawcie sie, w wielu kwestiach mozna się dogadać, a nie odrazu wytaczać na pole bitwy ciężką artylerię
pozdro!!!

ps. żebym nie był gołosłowny, pierwszy temat z brzegu:
|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! ||

się pytam za co tam gościu dostał ostrzeżenie??? za to że napisał ze tam jest wirus???

jak dla mnie to kosmos!!!!

Trochę napisał

Postawił 27 piw(a)

Wysłany: 20 Kwiecień 2008, 13:25   

@up
Sprawdź w słowniku co to jest ostrzeżenie. Ban jest w beznadziejnym przypadku, a warn nie.

Administrator
Astral wanderer

Piwa: 282/11

Wysłany: 20 Kwiecień 2008, 13:32   

marcino2000 napisał/a:
się pytam za co tam gościu dostał ostrzeżenie??? za to że napisał ze tam jest wirus???
Moderator wyraźnie i dobitnie napisał dlaczego użytkownicy dostali warna - jest skaner online i tylko na jego podstawie można zgłaszać obecności wirusów. Niektóre programy 'stacjonarne' mają przewrażliwioną heurystykę i tyle.

Wysłany: 20 Kwiecień 2008, 14:33   

Nie ma co porównywać elektroda.pl do forum o telefonach komórkowych. Tam raczej siedzą ludzie, którzy mają pojęcie w głowie.

Co do tematu który podałeś i warnie w tym przypadku, to chodziło o to, że użytkownik pisał co chwilę, że w paczce znajduje się wirus. Mimo zapewnień moderatorów i nie tylko, że wszystko jest ok, to on nadal nie zaprzestał - zaczął nawet o tym pisać w innych tematach. Dopiero wtedy skończyło się ostrzeżeniem ;]

Swoją drogą, to jak przybywa na forum coraz więcej 14-15 latków (bez obrazy, bo nie wszyscy są tępymi dziećmi ;]), a co za tym idzie, powstaje coraz więcej takich tematów, to aż mnie krew zalewa...

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
Maciek6074
Rozkręca się

Piwa: 4/17

Wysłany: 20 Kwiecień 2008, 14:44   

No właśnie, według mnie ten temat jest trochę bez sensu, bo co prawda jak dostałem warna od teskelesia (którego pozdrawiam :) ), to strasznie byłem, ekhm, zły, bo dostałem za napisanie, że gra fajna i polecam, a w wielu tematach jest dużo tego typu wypowiedzi, no ale trudno. Rozumiem, że jest tylu użytkowników forum, że ciężko nad wszystkim panować, a moderatorzy muszą spełniać swoje zadanie i uważam, że spełniają je dobrze.

Struna napisał/a:
bo nie wszyscy są tępymi dziećmi

I za ten tekst masz piwo :)

Administrator
Astral wanderer

Wysłany: 20 Kwiecień 2008, 14:48   

Maciek6074 napisał/a:
bo dostałem za napisanie, że gra fajna i polecam
Ja staram się wstawiać warny tylko tym, którzy piszą takie "cenne" komentarze nie popierając tego skromnym piwem. Dlaczego tak? Ponieważ uploader powinien zostać doceniony za swój trud i pracę a użytkownik niech już się ucieszy z nabicia postu.

Początkujący

Otrzymał 1 piw(a)

Wysłany: 20 Kwiecień 2008, 15:22   

hehe pisał co wiedział, nie każdy zna się na antyvirach:) skaner on line tez nie jest przeciez w 100% idealny jak kolo pisał w kółko to samo to było mu posty pokasować i zostawić jeden:) Co do browarków, to nie ma chyba przymusu ich dawania ??:)można dać albo nie, to juz leży w gestii usera. tak czy siak, pozdrawiam adminów i modów. życze powodzenia i mam nadzieje ze będą na niektóre rzeczy przymykać oko:)
pozdro!!!

Administrator
Astral wanderer

Wysłany: 20 Kwiecień 2008, 15:23   

marcino2000 napisał/a:
jak kolo pisał w kółko to samo to było mu posty pokasować i zostawić jeden
Tak a My (moderatorzy) nie mamy nic innego do roboty tylko kasować posty użytkowników... i to hurtowo...

Wysłany: 20 Kwiecień 2008, 15:43   

Poza tym tam tych postów o wirusie było 5 razy więcej ;) Ale zostały głównie tylko te, które wnosiły coś więcej do tematu.

Poza tym to chyba nie jest miejsce na takie dyskusję ;>

Odpowiedz do tematu