Mam świetny pomysł, chociaż niezgodny chyba z żadnym działem, ale umieszczam tu. Pomysł jest taki: proponuję, żeby utworzyć na naszej-klasie konto "Użytkownicy n70.com.pl" lub jakoś tak i żeby się pododawać, a w komentarzach do profilu pisać swój nick ze strony n70.com.pl. Myślę, że to dobry pomysł, bo wszyscy się poznamy... Pozdrawiam...
YYYYYYYYYY damian.nokian70, parę miesięcy temu też byłem taki ambitny jak ty, ale jeden z moderatorów (niepamiętam już czy Teskelesio czy Vekh ) skrytykował mój pomysł uznając go podajże za bardzo komercyjny, czy coś w tym stylu. Swoją drogą, ja wciąż jestem ZA
To naprawdę szkoda. Chętnie poznałbym hexena, teskelesia i innych... Ale tą dwójkę w szczegółności Ale tak na temat... Może to już przemyśleli, czy coś... Proszę o wypowiedzenie się jednego z Was (moderatorów i hexena)... Pozdrawiam
Wg. mnie to nie wiem skąd się takie pomysły biorą 'z kontowni' chyba...
Po to żeby się jako tako poznać wymyśliliśmy zjazd - jest temat, są propozycje. NK pomimo dobrych początków robi się drugą fotką - jestem zdegustowanym tym co widzę. Reszta jest milczeniem.
No jeszcze z NK nie jest tak źle JESZCZE, widziałeś co się dzieje na epuls.pl? to jest dopiero tragedia!!
Ja Osobiście konto na NK posiadam. Mam dwie fotki i nic poza tym, loguje się tylko wtedy gdy dostane na poczte maila, że otrzymałem wiadomość.
grupę, i to właśnie na portalu z możliwościami można stworzyć na facebook.com - tam są do tego przystosowane narzędzia, jest już grupa fanów i posiadaczy n70, my możemy zrobić własną - jeżeli ktoś jest zainteresowany to chętnie to poprowadzę... nasza-klasa niech zostanie miejscem uczniów tak jak to było w zamiarach, a nie jakieś profile nic nie mające wspólnego z jakąkolwiek społecznością...
co do poznania się nawzajem, moim zdaniem jakakolwiek aktywność internetowa jest do tego niemożliwa... chcecie się poznać? proszę bardzo:
Zlot:|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! ||
Przystanek Woodstock:|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! || (na którym będę na pewno ja i Vekh z naszymi znajomymi)
No raczej nie - jak do tej pory pojawiłem się jedynie na NK a i to tylko dlatego, że pewne osoby mnie uparcie namawiały... No i jeszcze ten facebook, na którym ostatnio z jakieś 3 msce temu byłem
Hexen bardzo dobrze myśli - po co w necie jakieś niedorzeczne niedorzeczności robić skoro można się gdzieś spotkać i wychlać kilka skrzyń piwa? No ew. coli jak ktoś nie może...
Tak jakoś mnie natchnęło, żeby tu wkleić linka...
|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! ||
Osobiście mam konto na naszej klasie, ale nie pamiętam hasła za bardzo...
Co do tematu, to ja jestem za nie. Przykro mi, ale jak ktoś wyżej napisał, ten portal nie jest od zrzeszania użytkowników "ensiedemdziesiątek".
Tak jakoś mnie natchnęło, żeby tu wkleić linka...
|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! || artykuł na Nonsensopedii jakoś chyba wyjątkowo prawdziwie opisuje naszą-klasę, co raczej w tej wiki się nie zdarza...
brawo
[ Dodano: 7 Lipiec 2008, 23:39 ]
Qrski napisał/a:
ten portal nie jest od zrzeszania użytkowników "ensiedemdziesiątek".
on nie jest do zrzeszania jakichkolwiek użytkowników, tylko do zrzeszania znajomych ze szkolnej ławki, a każdy chodził kiedyś do szkoły... No ale mało kto to rozumie i chyba zabiorę się za manifest skierowany w tym kierunku...