|
|
| Jesteś chętny do uczestnictwa w zlocie? |
| Tak |
|
61% |
[ 41 ] |
| Nie |
|
38% |
[ 26 ] |
|
| Głosowań: 67 |
| Wszystkich Głosów: 67 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Administrator z powołania prezes
Status: Offline
|
Wysłany: 6 Grudzień 2007, 19:10 Zlot użytkowników forum n70.com.pl
|
|
|
Jako, że kiepsko Wam szło wypowiadanie się w poprzednim temacie to został on usunięty, powstał nowy ze wstępnymi ustaleniami co do zlotu
miejsce: centrum polski (najlepiej okolice Łodzi, Warszawy - tak żeby każdy miał mniej więcej jednakową odległość do miejsca zlotu) - nie w mieście,
typ: pole namiotowe (najtańsze),
data: początek lipca 2008 (na wakacjach większość ma wolne od szkoły i pracy),
atrakcje: w zależności od ulokowania pola namiotowego i pobliskiego terenu możliwy spływ kajakowy czy piesza wyprawa na wzgórki, planowane ogniska ze śpiewem i w miarę możliwości wiele innych,
cena: każdy płaci za swoje potrzeby i za to co robi
osoby w wieku niższym jak 18 lat - przyjazd na własną odpowiedzialność lub przyjazd z osobą pełnoletnią
alkoholu będzie dużo
wyżej wymienione postanowienia nie podlegają dyskusji ani komentarzowi
proszę o propozycję miejsc w jakich są pola namiotowe w centrum polski, linki do oferty owego pola namiotowego ze zdjęciami i z cennikiem, kontaktem do właściciela
dokładniejsze szczegóły zlotu zostaną podane na wiosnę 2008 kiedy ustalimy miejsce zlotu
każdy początek kłótni czy niezdrowych komentarzy w tym temacie będzie karany warnem stopnia pierwszego, tylko propozycje miejsc i ewentualne komentarze do nich są mile widziane
proszę o dopisywanie swojej lokalizacji do mapy i propozycji zlotu przez odpowiednie pinezki!
|
|
| |
|
|
|
 |
AdSense
Status: Online
|
|
|
|
 |
|
Do przodu :)
|
Wysłany: 18 Luty 2008, 11:27
|
|
|
witam, a więc jestem własnie z centrum polski mogłbym polecic jezioro popularnie zwane u nas Skrzynki jest to mniej wiecej w połowie drogi miedzy Gostyninem a Włocławkiem
|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! ||
jest tam gdzie wypicpiwko, gdzie pogrillowac, ceny na polu namiotowym w poprzednim sezonie były całkiem przystępne
w mojej okolicy jest kilka jezior gdzie mozna by "pobiwakowac" |
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: 18 Luty 2008, 14:00
|
|
|
hehe dobry jesteś, jak bykiem - centrum idealnie w centrum
świetny pomysł
mógłbyś przybliżyć cennik? i jeżeli są to jakieś zdjęcia owego miejsca chętnie byśmy zobaczyli |
|
|
|
|
 |
|
Do przodu :)
|
Wysłany: 18 Luty 2008, 14:20
|
|
|
ceny to było cos ok. 5zł od głowy za noc w namiocie w okolicy wszedzie takie ceny chociaz jest tez jedno jeziorko gdzie wstęp na plaze jest płatny,
no wiecie ja moge wam zrobic pole namiotowe u mnie za blokiem
a foty wrzuce pozniej
aa i na miejscu sa tam jakies rowery wodne itp
a takze kilka barów |
|
|
|
|
 |
|
Moderator VeganPower
|
Wysłany: 7 Czerwiec 2008, 14:31
|
|
|
| Okolice warszawy? Może zalew zegrzynski? Swietna miejscówa i mógłbym się dowiedzieć o jakies pole namiotowe tanie. |
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: 7 Czerwiec 2008, 14:55
|
|
|
jeżeli masz jakieś info większe to zapodaj |
|
|
|
|
 |
|
Moderator VeganPower
|
Wysłany: 7 Czerwiec 2008, 15:14
|
|
|
| Po wkdzie sie zorientuję co i jak i dam znać. |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
Wiek: 23 Dołączył: 05 Mar 2008 Posty: 23 Postawił 4 piw(a)
|
Wysłany: 9 Czerwiec 2008, 13:20
|
|
|
| x666x napisał/a: | | Może zalew zegrzynski? Swietna miejscówa i mógłbym się dowiedzieć o jakies pole namiotowe tanie. | zgadzam sie zalew zegrzynski spoko miejscówka link|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! || takie info .... |
|
|
|
|
 |
|
Moderator VeganPower
|
Wysłany: 9 Czerwiec 2008, 14:00
|
|
|
| maTsu88 napisał/a: | | x666x napisał/a: | | Może zalew zegrzynski? Swietna miejscówa i mógłbym się dowiedzieć o jakies pole namiotowe tanie. | zgadzam sie zalew zegrzynski spoko miejscówka link|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! || takie info .... |
Ale to juz nie jest nad zalewem. Później sie cos rozejrzę nad polem namiotowym. Teraz troche zajety jestem... |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 9 Czerwiec 2008, 19:03
|
|
|
Sadze ze zlot ma sens, ale ...wiekszosc uzytkownickow wiekiem nie przekracza 18, wiec malo prawdopodobne ze rodzice pozwolona na zjadz zpraktycznie nieznajomymi osobami, chyba ze w kilka osob to juz ma sens |
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: 9 Czerwiec 2008, 19:24
|
|
|
to już mnie nieletni nie interesują jak dla mnie to sama administracja się może zebrać |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
Wiek: 15 Dołączył: 10 Lis 2007 Posty: 13 Otrzymał 2 piw(a)
|
Wysłany: 9 Czerwiec 2008, 19:56
|
|
|
Czyli osoby z administracji są w komplecie pełnoletni ? |
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: 9 Czerwiec 2008, 19:59
|
|
|
| tak, pomijając colira i jaqba którego za cześć administracji nie uznaję. Colira rodziców poznałem poniekąd w trudnej sytuacji ostatniej zapłaty za forum i nie wątpię, że będzie miał zezwolenie. |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 9 Czerwiec 2008, 21:18
|
|
|
Chłopaki zlot ma być na początku lipca a wiec upalne lato i dlatego nad morze trzeba się wybrać a nie gdzieś w środek Polski. według mnie to bym wybrał półwysep helski. Chałupy, Jastarnia, Hel. Na taki przykład daje linka pola namiotowego na Helu jest tam dokładny CENNIK oraz zdjęcia tamtego miejsca
http://www.obiektyturystyczne.pl/najlepsze.noclegi/webredir/?id=7472/ |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
Wiek: 23 Dołączył: 05 Mar 2008 Posty: 23 Postawił 4 piw(a)
|
Wysłany: 10 Czerwiec 2008, 15:39
|
|
|
| hexen napisał/a: | | dla mnie to sama administracja się może zebrać | to my nie jesteśmy mile widziani, pisząc my chodzi mi o userów ...? |
|
|
|
|
 |
|
|