|
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Trochę napisał
Status: Offline
|
Wysłany: 15 Listopad 2007, 21:23 rozkład jazdy
|
|
|
Oto link do strony, gdzie możecie sobie pobrać na komórkę rozkład jazdy komunikacji miejskiej dla wybranych miast. Samemu wybiera się linie po czym tworzy się plik, który albo wysyłacie przez stronę ( za co pobierana jest chyba opłata) lub zapisujecie na komputerze i możecie go wysłać przez kabel lub bt, wtedy jest zupełnie za darmo.
|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! || |
|
| |
|
|
|
 |
AdSense
Status: Online
|
|
|
|
 |
|
Moderator Fastina lente.
|
Wysłany: 15 Listopad 2007, 21:37
|
|
|
| Ja tylko przy okazji tego tematu chciałem poinformować użytkowników z Poznania, że istnieje taka aplikacja, która się ginger nazywa. Ona zawiera rozkłady jazdy wszystkiego co ma koła w Poznaniu. Nie pobiera, żadnych danych trzeba ją tylko aktualizować gdy nastąpią jakieś zmiany w rozkładzie jazdy. A to raczej rzadka sytuacja. |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
|
Wysłany: 29 Grudzień 2007, 18:17
|
|
|
A ja mam coś dla tych, którzy mieszkają w Rzeszowie i okolicach:
|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! ||
W pełni darmowe, nie potrzebuje połączenia z netem. |
|
|
|
|
 |
|
Administrator z powołania prezes
|
Wysłany: 29 Grudzień 2007, 18:55
|
|
|
| Andy. napisał/a: | A ja mam coś dla tych, którzy mieszkają w Rzeszowie i okolicach:
|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! ||
W pełni darmowe, nie potrzebuje połączenia z netem. |
nieaktualne... |
|
|
|
|
 |
|
Rozkręca się
|
Wysłany: 30 Grudzień 2007, 16:57
|
|
|
| LNG napisał/a: | | Ja tylko przy okazji tego tematu chciałem poinformować użytkowników z Poznania, że istnieje taka aplikacja, która się ginger nazywa. Ona zawiera rozkłady jazdy wszystkiego co ma koła w Poznaniu. Nie pobiera, żadnych danych trzeba ją tylko aktualizować gdy nastąpią jakieś zmiany w rozkładzie jazdy. A to raczej rzadka sytuacja. |
A to strona domowa Gingera:
Dodam jeszcze że Ginger ma rozkłady jazd dla miast: Białystok, Poznań, Tychy.
Przy okazji IMO jest to lepszy program niż Jazdy.net Jedyna przewaga Jazdy.net to dostępność większej ilości miast, ale ja mieszkam w Białymstoku, więc mogę wybierać |
|
|
|
|
 |
|
Trochę napisał
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
Wiek: 23 Dołączył: 01 Lut 2008 Posty: 2 Postawił 1 piw(a)
|
Wysłany: 1 Luty 2008, 17:13
|
|
|
Jeśli chodzi o Olsztyn, to program jak najbardziej działa poprawnie naprawdę bardzo przydatna opcja dzięki za link |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
|
Wysłany: 9 Luty 2008, 09:44
|
|
|
| Macie coś dla zabrza na moją n-ke... |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
Wiek: 24 Dołączył: 20 Sty 2008 Posty: 7 Postawił 2 piw(a)
|
Wysłany: 11 Luty 2008, 16:40
|
|
|
| we Wrocku program działa bez zarzutów POLECAM !!! |
|
|
|
|
 |