|
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Nowy albo niemowa
Wiek: 15 Dołączył: 03 Kwi 2008 Posty: 9 Postawił 4 piw(a)
Status: Offline
|
Wysłany: 6 Kwiecień 2008, 08:26
|
|
|
| ja mam podobny problem wgralem gg na kome i dlugo sie laczy z netem cala noc zostawilem zeby sie laczyl i do tej pory nic niewiem co robic prosze pomozcie |
|
|
|
|
 |
AdSense
Status: Online
|
|
|
|
 |
|
Trochę napisał
|
Wysłany: 6 Kwiecień 2008, 09:06
|
|
|
No tak, jak ja to ustawilem przy rejestracji mozez pare miesiecy temu wiec co mi tam zalezalo zeby zmieniac..
[ Dodano: 6 Kwiecień 2008, 09:07 ]
U mnie i JaduGadu i Gadu Gadu nie dziala na telefonie, trzeba oplacac sms-em (gadu gadu) |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
Wiek: 16 Dołączył: 10 Maj 2008 Posty: 9 Postawił 2 piw(a)
|
Wysłany: 26 Maj 2008, 15:52
|
|
|
a ja mam problem bo ani gadu gadu ani jadu gadu u mnie nie działają... Kiedy włączam gg wyskakuje napis, że nie można odnaleść serwera, a w jadu gadu coś takiego:
javaIOExcention: SymbianOS error=34 :Ogólny:błąd systemu.
zupełnie nie wiem o co chodzi.... połączenie mam internet gprs a nie wap gprs wpisuje wszystko to co podano w interneci i nic.... zero reakcji..... acha a telefon mam w plusie... wykupiłem oczywiście pakiet gg... |
|
|
|
|
 |
|
Moderator -=' LES!O '=-
|
Wysłany: 26 Maj 2008, 15:53
|
|
|
| Spróbuj palringo. |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 27 Maj 2008, 01:14
|
|
|
niestety palringo też próbowałem i próbuje się łączyć i co chwila jest connection lost reestablishing.... nie wiem zupełnie o co chodzi bo na pc działa ok.... może mi ktoś pomóc ?... z góry dziękuje....
P.S.
zapomniałem dodać, że jeżeli używam net via bt to program działa wyśmienicie.... |
|
|
|
|
 |
|
Moderator -=' LES!O '=-
|
Wysłany: 27 Maj 2008, 07:36
|
|
|
| Acha... a wiesz że chcąc skorzystać z Internet GPRS musisz najpierw wyczyścić wpis po Net via Bt... poszukaj ostatnio opisywałem po kolei co i jak trzeba zrobić. |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 27 Maj 2008, 14:26
|
|
|
sorki szukam w Twoich postach ale nie moge znaleść tyle tego ... Może podpowiesz chociaż jaki to temat:)... |
|
|
|
|
 |
|
Moderator -=' LES!O '=-
|
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): Jessik |
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 27 Maj 2008, 14:35
|
|
|
Dzięki wielkie.... już śmiga jak szalone wszyskto .... oczywiście piwo dla Ciebie... |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
|
Wysłany: 27 Maj 2008, 18:46
|
|
|
U mnie np. parlingo łaączy się zawsze ale czesto jest tak ze nie ma kontaktów... i nie wiem czemu.. niby wszystko jest... online podspodem moj nr gg i pod numerem czasem pisze "Unable to read socket" i nie ma kontaktów... co zrobić ?? |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 27 Maj 2008, 19:51
|
|
|
| adekdjelo napisał/a: | U mnie np. parlingo łaączy się zawsze ale czesto jest tak ze nie ma kontaktów... i nie wiem czemu.. niby wszystko jest... online podspodem moj nr gg i pod numerem czasem pisze "Unable to read socket" i nie ma kontaktów... co zrobić ?? |
a na komputerze zalogowałeś sie i masz kontakty? |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
|
Wysłany: 13 Czerwiec 2008, 11:34
|
|
|
| no tak... |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
|
Wysłany: 18 Czerwiec 2008, 19:33 Wyłączające się gadu-gadu?
|
|
|
Ja mam z kolei inny problem, otóż na początku posiadania N70 zainstalowałem sobie GG symbianowskie i niby chodziło wszystko okey do pewnego momentu gdy to zaczęło mi gadu zawieszać całego telefonu aplikacja wychodziła sama do ekranu głównego N70, po czym już nic nie mogłem zrobić z telefonem, oprócz wyciągnięcia baterii nic nie pomagało. Wiec zrobiłem format telefonu, ale po pewnym czasie działo sie znowu to samo (po krótkim czasie). Zainstalowałem gadu Java ze strony mobilnego gg, i teraz robi mi sie tak że aplikacja sama mi wyskakuje do ekranu głównego. Co mam zrobić z tym, może ktoś miał podobny problem i go rozwiązał, albo może zmienić na inny komunikator, polećcie jakiś jeżeli tak |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
Wiek: 19 Dołączył: 07 Cze 2008 Posty: 35 Otrzymał 1 piw(a)
|
Wysłany: 19 Czerwiec 2008, 11:07
|
|
|
| a ile takie gg kosztuje ? mam orange , bez zadnych pakietow na internet |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 22 Czerwiec 2008, 10:08 Re: Wyłączające się gadu-gadu?
|
|
|
| mariusz_and napisał/a: | Ja mam z kolei inny problem, otóż na początku posiadania N70 zainstalowałem sobie GG symbianowskie i niby chodziło wszystko okey do pewnego momentu gdy to zaczęło mi gadu zawieszać całego telefonu aplikacja wychodziła sama do ekranu głównego N70, po czym już nic nie mogłem zrobić z telefonem, oprócz wyciągnięcia baterii nic nie pomagało. Wiec zrobiłem format telefonu, ale po pewnym czasie działo sie znowu to samo (po krótkim czasie). Zainstalowałem gadu Java ze strony mobilnego gg, i teraz robi mi sie tak że aplikacja sama mi wyskakuje do ekranu głównego. Co mam zrobić z tym, może ktoś miał podobny problem i go rozwiązał, albo może zmienić na inny komunikator, polećcie jakiś jeżeli tak |
laa mam to samo szlak mnie juz trafia raz chodzi pare godz a raz non stop sie wiesza na javie jest lepiej bo tylko wylacza sie program i mozna odrazu odpalac jeszcze raz czemu tak jest ?? myslalem nad zmiana softu czy cos bo tak to meczarnia |
|
|
|
|
 |
|
|