|
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Początkujący
Status: Offline
|
Wysłany: 18 Listopad 2007, 19:27 Etui
|
|
|
Witam
Noszę się z zamiarem kupna jakiegoś etui.
Na allegro znalazłem takie coś|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! ||
Czy warto je kupić , czy N70 dobrze będzie do niego pasować ??
Używa może ktoś jakichś innych futerałów ?? |
|
|
|
|
 |
AdSense
Status: Online
|
|
|
|
 |
|
Do przodu :)
|
Wysłany: 18 Listopad 2007, 20:37
|
|
|
| Mi się to nie podoba. Za każdym razem jak chcesz cos zrobić to trzeba wyciagać telefon przez co sie rysuje |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 23 Listopad 2007, 16:03
|
|
|
tak ale z drugiej strony wszystkie sylikony to totalna porazka do N70 (klawiaturka i tak ma male klawisze nie mowiac o klawiszu 5-cio kierunkowym),
Crystal Case <lol> pekaja jak opetane a w miejscach pekniec plastyk jest ostry i niszczy telefon zamiast chronic, poza tym wyciecie na klawiaturke utrudnia uzywanie klawiszy przy krawedzi (sprawdzone), do tego kazdy kurz - pylek - cokolwiek co wpadnie pomiedzy telefon a CC dziala jak papier scierny.
CP-71 jest dobrym wyborem - chroni telefon przed powazniejszymi uszkodzeniami jak upadki, przejechanie sie po czyms itp, natomiast z tym ze powstaja male ryski trzeba sie pogodzic... niemniej w srodku wyscielony jest delikatnym przyjemnym materialem ktory ma bardoz znikome szanse cos porysowac - duzo mniejsze niz kazde inne etui.
Pozdostaje jeszcze opcja czegos ala CAPA/Krusell - etui ze skory albo satyny z przodu z folijka ale tak samo jak CrystalCase - niewygodnie sie uzywa telefonu i sie bedzie rysowal... |
|
|
|
|
 |
|
Trochę napisał
|
Wysłany: 28 Listopad 2007, 23:30
|
|
|
| Raf19 napisał/a: | Na allegro znalazłem takie coś | Kod: | | http://allegro.pl/item265...80_n70_n80.html | |
osobiście też się nad nim zastanawiam
W grę wchodzi też to | Kod: | | http://www.allegro.pl/item269396290_aluminiowy_pokrowiec_alu_crystal_lux_nokia_n70_kra.html |
ale to już mniej prawdopodobne |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
Wiek: 30 Dołączył: 24 Lis 2007 Posty: 9 Postawił 1 piw(a)
|
Wysłany: 29 Listopad 2007, 05:20
|
|
|
Mam satynę z folią z przodu (20 PLN) . Zdecydowałem się na takie posunięcie ze względu na
pracę. Nawet telefonu nie trzeba wyciągać żeby zrobić zdjęcie (odpowiednie otworki). Klapka
od aparatu dobrze się otwiera mimo założonego pokrowca. |
|
|
|
|
 |
|
Trochę napisał
|
Wysłany: 30 Listopad 2007, 20:31
|
|
|
Ten co podałeś, jest naprawdę przyzwoity. Można telefon włożyć z nim w kieszeń i nie przeszkadza, to zbytnio. Nie wiem jak jest z etui "Krusell", kabura, po roku wygląda nie źle, niewygnieciona, nie rozwalona, szwy nie pękają nigdzie. Krusell'a bym Ci polecił.
Ten satynowy miałem w 6020, jakoś mi nie podchodzi. Gdzie nie gdzie szwy były rozepchane, miejsce na aparat nie było idealnie dopasowane. |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 6 Styczeń 2008, 09:58 A ja polecam....
|
|
|
Witam
Ja osobiście od początku posiadania eNki mam CP-70
i jestem bardzo zadowolona . Nic się z nim nie dzieje mimo , że często ląduje na dnie torebki przygnieciony wszystkimi potrzebnymi rzeczami które tam mam hihihi. Wygląd skóry i szwy po 4 miesiącach użytkowania super . |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
|
Wysłany: 11 Maj 2008, 17:03
|
|
|
Witam!!!
Chciałbym zakupić futerał RUBEN CASE LUX gumowany. W związku z tym moje pytanie jest takie. Jak taki futerał się sprawuje i czy odsłonięcie obiektywu tylną klapką możliwe jest tylko po wyciągnięcia komórki z takiego futerału czy można to zrobić z futerałem a o to fotka:http://www.allegro.pl/ite..._n70_black.html |
|
|
|
|
 |
|
Trochę napisał
|
Wysłany: 12 Maj 2008, 14:13
|
|
|
| Chyba można odsuwać klapkę jak jest założony futerał, ale się zapytaj jeszcze sprzedawce, bo nie jestem pewien na 100%. |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
|
Wysłany: 12 Maj 2008, 14:21
|
|
|
Da się na pewno... Nawet na zdjęciu widać specjalne wycięcie aby można było otworzyć klapkę i zamknąć |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
|
Wysłany: 12 Maj 2008, 18:09
|
|
|
| Pitor i micw11 dzięks za zainteresowanie moim pytaniem i za pomoc. Browarek leci do was |
|
|
|
|
 |
|
Rozkręca się
|
Wysłany: 12 Maj 2008, 20:01
|
|
|
Klapkę da się otworzyć. A co do tego futerału to nie polecam . Dostęp do klawiszy na krawędziach nie jest najlepszy nie mówiąc już o klawiszu do robienia zdjęć, między innymi w miejscu wycięcia na slot do karty pamięci brzegi strasznie są ostre, w niektórych miejscach widać biały kolor, Obudowę trzeba dość często ściągać, ponieważ strasznie kurzy się telefon pod nią, po trzymaniu tego pokrowca przez ok pól roku na wysokości napisu NOKIA na całej szerokości obudowy pojawił się cienki jasny pasek (był on spowodowany nierównością na obudowie), na górnych jak i na dolnych krawędziach pojawiły się ryski. Tyle co do wad. Zaletą może być nie wysuwająca się klapka aparatu podczas wyciągania telefonu z kieszeni i osłona większości części telefonu. |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
|
Wysłany: 12 Maj 2008, 20:16
|
|
|
subaru dzięki za pomoc. Odradziłeś mi kupno tego badziewia. Moja 2 prośba do osób tego forum. Pomóżcie wybrać mi futerał. |
|
|
|
|
 |
|
Rozkręca się
|
Wysłany: 14 Maj 2008, 15:32
|
|
|
Nie ma za co macfly. Po prostu napisałem prawdę. A co do futerału to niestety ci nie pomogę , bo jedyny (i ostatni mam nadzieje) to ten co opisałem. Także powodzenia w szukaniu |
|
|
|
|
 |
|
|