|
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Rozkręca się
Status: Offline
|
Wysłany: 14 Marzec 2008, 10:27
|
|
|
| No fajny bajer nie widać rysek ale lepszy jest etui KRUSELL na allegro za około 50zł(z przesyłka już to 50zł) i chroni cały telefon amortyzuje upadek z wysokości.Jedyna wada tego etui to to że robi się cegła z telefonu takie jest wrażenie |
|
|
|
|
 |
AdSense
Status: Online
|
|
|
|
 |
|
Trochę napisał
|
Wysłany: 21 Maj 2008, 17:03
|
|
|
co wygadacie!!!
ja mam tel od li[pca 2007 i żadnej ryski na wyswietlaczu. pierdolicie tam glupoty |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 21 Maj 2008, 20:14
|
|
|
To zależy jak kto dba o telefon... Jeśli używasz telefonu w trudnych warunkach, lub telefon lubi ci spaść to radziłbym w jakieś etui się zaopatrzyć
Michalski: Zastanów się czy ta wypowiedź miała sens |
|
|
|
|
 |
|
Trochę napisał
|
Wysłany: 3 Czerwiec 2008, 19:10
|
|
|
miała sens bo jesli macie taki telefon to szanujcie go, a nie nie wiadomo gdzie go bierzecie. jak ja do roboty chodzilem w wakacje to jego nie bralem bo po co mi fon w pracy? zeby poniszczyć?
zreszta za rok czy dwa i tak zmienicie sobie fona |
|
|
|
|
 |
|
Moderator -=' LES!O '=-
|
Wysłany: 3 Czerwiec 2008, 22:06
|
|
|
| michalski napisał/a: | | po co mi fon w pracy? zeby poniszczyć? |
No wiesz... a po co Ci komórka w domu ?
Może jeszcze nie wiesz, ale niektórzy mają na tyle poważną pracę, że telefon jest im właśnie niezbędny głównie w godzinach pracy. |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
|
Wysłany: 3 Czerwiec 2008, 22:35
|
|
|
| Jeśli pracuje na budowie to może faktycznie telefon nie jest potrzebny i tylko może go zniszczyć. Używam n70 "bez zabezpieczenia" od października i wcale nie jest aż tak strasznie zniszczona a jest bez przerwy przy mnie i zaliczyła nawet kilka niegroźnych upadków(nie pracuje na budowie ani nic w tym stylu). Poza tym uważam, że nadmierne dbanie o telefon typu wkładanie do nieporęcznych i wielkich etui, naklejanie folii itp jest śmieszne.(kiedyś, wiele lat temu znajomy kupił sobie Adidasy i przez pierwszy rok trzymał je za szybą żeby nie zniszczyć) Telefon powinien się starzeć z godnością i drobne ryski dodają mu tylko uroku. Wartość rynkowa i tak spada i nawet najładniejsze egzemplarze za jakiś czas nie będą wiele warte. Chyba, że chodzi o pokazanie się w towarzystwie jaki to ma się piękny nowy telefon z mnóstwem bajerów. Telefony są dla ludzi i mają im służyć a nie na odwrót. |
|
|
|
|
 |
|
Trochę napisał
|
Wysłany: 21 Czerwiec 2008, 22:16
|
|
|
teskelesio
kochany modzie, znam wielu ludzi ktorzy teraz żałują ze brali swojego fona na budowę...
do tej pracy nie jest potrzebny telefon. zresztą co tu gadać. Ty i tak wiesz lepiej...
a jeżeli sie pracuje juz na budowie cały czas( nie tak jak ja - dorywczo) to fona zostawia się hmm w szafce lub w samochodzie w nienasłonecznionym miejscu, po to aby nie mieć problemow z nasza eNką i aby służyła nam i służyła na wieki wieków amen a nawet jeszcze dłużej. Jesli ją kiedyś wymienię to tylko na N95 8GB. nic innego mnie nie kręci
pozdro |
|
|
|
|
 |
|
Moderator -=' LES!O '=-
|
Wysłany: 22 Czerwiec 2008, 20:14
|
|
|
michalski o co Ci chodzi (a skąd ja mam wiedzieć gdzie i jak pracowałeś i co to mnie w ogóle obchodzi), wcześniej była mowa ogólnie o pracy a nie o konkretnym zawodzie, zaraz mi wyskoczysz że w hucie jak się pracuje to też lepiej telefon zostawić w szafce - i ja to rozumiem. Ale bądź łaskaw czytać ze zrozumieniem co napisałem oraz myśl ździebko, bo na budowie pracują też kierownicy, inspektorzy (też różne branże) i z doświadczenia wiem że telefon może być niezbędny w godzinach pracy (tylko po co wątek rozbijać na wszystkie grupy zawodowe).
Koniec offtopicu! Każda kolejna osoba pisząca o niczym dostaje ostrzeżenie! |
A za głupawe spoufalanie się i popisywanie (nie jestem dla Ciebie kochany, a co wiem lepiej to nie Tobie oceniać) jest ostrzeżenie. |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 14 Lipiec 2008, 19:20
|
|
|
Polecam tą folie na wyświetlacz w pełni chroni wyświetlacz przed zarysowaniami |
|
|
|
|
 |
|
|