|
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Nowy albo niemowa
Status: Offline
|
Wysłany: 29 Czerwiec 2008, 21:17
|
|
|
| Wiem o tym bo czytałem o niej na stronie nokii. Chodzi mi czy istnieje inna klawiatura bezprzewodowa tego typu do nokii n70? |
|
|
|
|
 |
AdSense
Status: Online
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
|
Wysłany: 29 Czerwiec 2008, 21:54
|
|
|
| user210 napisał/a: | | Wiem o tym bo czytałem o niej na stronie nokii. Chodzi mi czy istnieje inna klawiatura bezprzewodowa tego typu do nokii n70? |
A no istnieje, na przykład taka:
|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! || |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 29 Czerwiec 2008, 22:30
|
|
|
| Klawiatura fajna, ale czy są jakieś nie odstraszające ceną? I nie wiadomo czy w ogóle będzie współpracowała z n70... |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
Wiek: 18 Dołączył: 03 Lip 2008 Posty: 15 Postawił 7 piw(a)
|
Wysłany: 3 Lipiec 2008, 19:01
|
|
|
| hehe. Drogie to cacko ale niekiedy może sie przydać. a z resztą przecierz nasze eNki są THE BEST i tylko lekki tuning wizualny jest potrzebny(jeśli ktoś chce). reszty nie trzeba zmieniac bo sie nie opłaca jak i tak N70 jest fajna:0 |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 4 Lipiec 2008, 07:57
|
|
|
| Jeszcze do SX-a kupiłam na Allegro za ok. 200,00 klawiaturę nazwaną Smart Keyboard nieokreślonej firmy. Dołączone były sterowniki do różnych przenośnych systemów. Działa mi też w N70. Jedyna wada to brak polskich liter. Czy warto kupować, to zależy od sposobu użytkowania. Na pewno nikomu nie będzie się chciało rozkładać, nawiązywać połączenia by napisać jednego sms-a. Ja używam wtedy gdy wyjeżdżam i nie mam dostępu do komputera - wtedy rozstawiam na stałe, włączam IM+, czasem sporządzę jakiś dokument, ale i tak go trzeba w komputerze przerobić. Tak więc przed zakupem warto się dobrze zastanowić: duże toto, ciężkie, trudno wepchać do kieszeni, no i zanim się powiąże... |
|
|
|
|
 |
|
Trochę napisał
|
Wysłany: 4 Lipiec 2008, 11:29
|
|
|
| Może istnieje taka klawiatura ale przewodowa? Koszt byłby mniejszy ,a kabelek to żaden problem. |
|
|
|
|
 |
|
Ciągle przyspiesza
|
Wysłany: 7 Lipiec 2008, 21:21
|
|
|
| Niestety nie istnieje a nawet jakby istniała to i tak koszt niebyłby mniejszy bo moduł bluetooth jest w tej chwili naprawdę tanią rzeczą..... |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
Wiek: 15 Dołączył: 03 Sie 2008 Posty: 8 Postawił 1 piw(a)
|
Wysłany: 7 Sierpień 2008, 23:36
|
|
|
Może trochę odświeżę, ale zwykła klawiatura zgodna z Bluetooth HID będzie chodzić. Próbowałem moją K700i (funkcja zdalne sterowanie) połączyć się z N70 znajomego i poszło Ale niestety miałem tam tylko strzałki, więc mogłem najwyżej chodzić po menu, ale to też coś |
|
|
|
|
 |
|
|