|
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Początkujący
Status: Offline
|
Wysłany: 11 Luty 2008, 21:54
|
|
|
| Ja ściągnąłem logo używając pilniczka i wacika nasączonego wodą. Piłowałem i przykładałem wacik do miejsca z logo. Po paru minutach zeszło bez śladu. |
|
|
|
|
 |
AdSense
Status: Online
|
|
|
|
 |
|
Moderator Fastina lente.
|
Wysłany: 11 Luty 2008, 22:14
|
|
|
| Natalia napisał/a: | Ja tam moje logo orange zdarłam papierem ściernym ^^ ślad jest ale pod naklejką... i jest dobrze teraz |
No fakt lepiej było tą naklejkę nakleić na logo zamiast na ślad po nim. Teraz przy ewentualnej sprzedaży będą chcieli mniejszej ceny ze względu na uszkodzoną obudowę. |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
Wiek: 20 Dołączył: 22 Lut 2008 Posty: 16 Postawił 1 piw(a)
|
Wysłany: 22 Luty 2008, 02:44
|
|
|
Witam.Ja poleciłbym wodny papier o ziarnistości około 2500.Nie ścierałem nim loga z tego telefonu bo podoba mi sie ( ) ale za to szlifowałem tym kiedyś okulary przeciwsłoneczne bo tez miały podobny typ loga.Daje to satysfakcjonujący efekt tyle że jak przetrzesz papierem o zbyt dużej ziarnistości to Będziesz Miał w miejscu logo świecącą gładką powierzchnie.Notabene nie trzeba kapać telefonu podczas używania papieru wodnego-wystarczy namoczyć kawałek papieru ,którego będziemy używali.W sytuacji awaryjnej ,jeśli zetrzesz za mocno logo Możesz przetrzeć tym samym papierem całość i nie będzie widać różnicy ... ale i tak najłatwiej nakleić naklejke |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
|
Wysłany: 22 Luty 2008, 11:34
|
|
|
| Dobry napisał/a: | Witam.Ja poleciłbym wodny papier o ziarnistości około 2500.Nie ścierałem nim loga z tego telefonu bo podoba mi sie ( ) ale za to szlifowałem tym kiedyś okulary przeciwsłoneczne bo tez miały podobny typ loga.Daje to satysfakcjonujący efekt tyle że jak przetrzesz papierem o zbyt dużej ziarnistości to Będziesz Miał w miejscu logo świecącą gładką powierzchnie.Notabene nie trzeba kapać telefonu podczas używania papieru wodnego-wystarczy namoczyć kawałek papieru ,którego będziemy używali.W sytuacji awaryjnej ,jeśli zetrzesz za mocno logo Możesz przetrzeć tym samym papierem całość i nie będzie widać różnicy ... ale i tak najłatwiej nakleić naklejke |
Ludzie ale wy macie nas..ne w glowach,chyba z braku zajecia.Co komu przeszkadza logo Orange na obudowie i do tego z tylu???????Nie kumam tego,trzeba bylo sobie kupic tel nie w orange i juz.Wybaczcie ale mam serwis telefonow i jak was slucham to mi sie niedobrze robi....Telefon za 500zl i pilnikiem pilowac logo no....Eh dzieciaki dzieciaki... |
|
|
|
|
 |
|
Trochę napisał
|
Wysłany: 22 Luty 2008, 21:17
|
|
|
| lucas330 napisał/a: | | 500zl |
ten telefon nie wyszedl 500zl chyba po przejsciach
*topic
czyli jaki jest na to sposob bez sladu? kombinowal ktos? ;> |
|
|
|
|
 |
|
Rozkręca się
|
Wysłany: 22 Luty 2008, 21:24
|
|
|
Ja po przeczytaniu tego też zdrapałem logo orange, bo i tak mam obudowę do wymiany (m.in. lata zasłona obiektywu i mocno porysowana obwódka przedniego aparatu od upadku na asfalt), a za fona dałem 400zł |
|
|
|
|
 |
|
Trochę napisał
|
Wysłany: 23 Luty 2008, 15:07
|
|
|
a może takie małe rozwiązanie... W Chetosach są teraz takie fajne małe naklejki okrągłe Ja Zakleiłem tym moje Logo Jeżeli Skorzystasz to weź jakąś ładną Buźźke |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
|
Wysłany: 5 Kwiecień 2008, 20:49
|
|
|
| Ja użyłem do tego celu pasty polerskiej oraz multiszlifierki ze specjalną końcówką do polerowania. Nawet zbytnio nie widać że tam było logo |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
Wiek: 34 Dołączył: 16 Lut 2008 Posty: 19 Postawił 2 piw(a)
|
Wysłany: 5 Kwiecień 2008, 21:17
|
|
|
Jak komuś przeszkadza takie logo może zmienić sobie obudowę, bardzo ładne są na allegro za 25 zł.
Np. taka:
|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! || |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 12 Kwiecień 2008, 09:30
|
|
|
| kolego (Kolego) najleprzym (najlepszym) sposobem jest według mnie pilniczek do paznokci taki na bąbeczce (gąbeczce) a poxniej (później) jak juz zostąna małe ślady pasta do zębów na ściereczce. Wyprubowany (Wypróbowany) sposób |
|
|
|
|
 |
|
|