|
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Coraz lepiej
Status: Offline
|
Wysłany: 26 Styczeń 2008, 19:41
|
|
|
swidnica6 pokaż foto
Fajna jest ta obudowa:|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! || ciekawe czy to oryginał, ciężko stwierdzić bo nie miałem N72 w ręku...
Klawiatury są takie same? |
|
|
|
|
 |
AdSense
Status: Online
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
|
Wysłany: 14 Kwiecień 2008, 21:32
|
|
|
| swidnica6 napisał/a: | | ja mam w mojej n70 panel od n72 i pasuje. Ale stracilem przednia kamerke. Fajnie wyglada. Polecam |
Jeśli możesz rzuć fotkami... Przymierzam się do kupna obudowy od n72 i chciałbym zobaczyć co ci wyszło.. Z klawiaturą wszystko dobrze,wszystkie klawisze dobrze chodzą? z 3g i tak nie korzystam więc mała strata..
Czy nie wygląda fajnie ta obudowa?:
OBRAZEK
(c)Zdjęcie z aukcji :http://www.allegro.pl/ite...ull_silver.html |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
Wiek: 19 Dołączył: 22 Gru 2007 Posty: 5 Postawił 1 piw(a)
|
Wysłany: 15 Kwiecień 2008, 17:40
|
|
|
|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! ||
Tak wyglada n70 w panelu n72. Wszystkie przyciski chodza bez problemu. [/list] |
|
|
|
|
 |
|
Rozkręca się
|
Wysłany: 27 Kwiecień 2008, 09:53
|
|
|
Hm.. A jak wyglada sprawa z karta pamieci? Wszystko pasuje nie ma zadnych problemow z wykrywaniem?
Ps. W obudowie od n72 mozna wyciac otwor na kamerke 3G i wlozyc z panelu od n70. Ale to tylko taka moja sugestia:D Oczywiscie jezeli ktos potrafi. Sam mam taki zamiar jak bede mial to wrzuce foty. |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 18 Maj 2008, 15:57
|
|
|
| stefus99 napisał/a: | Z tą obudową to chyba da radę tylko jak z kartą pamięci czy ten zaczep będzie działał czy może karta nie będzie wykrywana ?? Ogólnie świetny pomysł |
powinna działać karta bo ten guziczek pod panelem naciskany jest gdy odsłonisz karte i jest do tego żeby telefonowi zakomunikowac że będziesz wyciągać karte. więc jak karty nie wyciągniesz to bedzie trybić
[ Dodano: 18 Maj 2008, 15:59 ]
a wie ktoś może do czego służy ten przycisk pod przyciskiem do menu? i ten z boku? bi mi nie trybią i niewiem oco z nimi chodzi |
|
|
|
|
 |
|
Moderator Feel My Power : )
|
Wysłany: 18 Maj 2008, 16:03
|
|
|
| Dominik-993 napisał/a: | a wie ktoś może do czego służy ten przycisk pod przyciskiem do menu? i ten z boku? bi mi nie trybią i niewiem oco z nimi chodzi |
| Zanim zadamy pytanie używamy opcji szukaj! |
|
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 18 Maj 2008, 16:14
|
|
|
| maly4hard napisał/a: | | Dominik-993 napisał/a: | a wie ktoś może do czego służy ten przycisk pod przyciskiem do menu? i ten z boku? bi mi nie trybią i niewiem oco z nimi chodzi |
Zanim zadamy pytanie używamy opcji szukaj! | Czy tego typu wiadomości nie są spamem do nabijania postów? a przynajmniej mógłbyś podać link do takowego tematu albo odpowiedzieć ;/ |
|
|
|
|
 |
|
Moderator -=' LES!O '=-
|
Wysłany: 18 Maj 2008, 16:22
|
|
|
To jest właśnie spamowanie co Ty uprawiasz...
Użyj szukajki... Ty masz pytanie i nikt za Ciebie szukać nie będzie.
Koniec offtopicu! Każda kolejna osoba pisząca o niczym dostaje ostrzeżenie! |
|
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 18 Maj 2008, 16:42
|
|
|
| ja nic nie uprawiam i jakoś wątpie ża masz 25 lat czytajac co piszesz mam wrażenie że gadam z jakimś dzieciakiem z pdst bo pisze się wyprawiasz! bo uprawia się warzywa. owoce, itd , a to że macie status moderatora i macie jakaś swoją solidarność nie zakazuje wam w pomocy nowy na forum! |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
Wiek: 15 Dołączył: 24 Gru 2007 Posty: 6 Postawił 1 piw(a)
|
Wysłany: 25 Maj 2008, 13:29
|
|
|
| Ej sory, że odświeżam stary temat, ale mam pytanie. Czy żeby założyć Obudowę od N72 to muszę wymieniać co osłania aparat, głośnik i włącznik? |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
|
Wysłany: 3 Lipiec 2008, 18:14
|
|
|
Z tą obudową to w 50 % jest prawda.
Owszem obudowa pasuje ale problem moze byc z klawiaturą.
nie działają klawisze menu, ołóweczek, klawisz 'c' oraz klawisz skrótów.
I jeszcze jedno: ja musiałem wypiłować plastik od środka żeby mi się przód obudowy zamknął bo przednia kamerka na to nie pozwalała. |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 7 Sierpień 2008, 10:32
|
|
|
| Masz racje, po założeniu tej obudowy praktycznie nie mogę pisać smsów bo poprawne wciśnięcie przycisków 1,4,7 oraz 3,6,9 graniczy z cudem, a co chwile przy próbie wciskania tych guzików wciska się Menu, ołówek lub C, ogólnie zaczynam żałować tej obudowy bo mogłem sobie kupić n70-czarną, bo oryginalnie miałem srebro. A i jeszcze słabiej słyszę gdy rozmawiam z kimś. |
|
|
|
|
 |
|
Trochę napisał
|
Wysłany: 7 Sierpień 2008, 17:09
|
|
|
| no dzieki ze powiedzieliście bo już miałem zamiar kupić tą obudowę ale widzę że sensu nie ma thx |
|
|
|
|
 |
|
|