|
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Nowy albo niemowa
Status: Offline
|
Wysłany: 1 Marzec 2008, 17:46
|
|
|
| Cytat: | tez mialem prblem z wsadzeniem tej klapki spowrotem ale jak masz to metalowe z tylu to to wyczep i wpasuj w sprezynki a potem dopeiro to cos metalowe wczep w reszte
(pewnie nie zrozumiesz ale mam problemy z polskim) |
Wytłumaczę to może troszkę prościej ...
Po zdjęciu tej kapki mamy jedna ze sprężynkami i 2 gdzie trzeba je dopasować. Tą cześć gdzie trzeba je dopasować jak pokombinujemy można zdjąć. Wtedy ładnie dopasujmy sprężynki.Jak już będą tak jak należy.To co zdjęliśmy dopasujmy z powrotem (dopóki nie pstryknie). I już gotowe |
|
| |
|
|
|
 |
AdSense
Status: Online
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
Wiek: 15 Dołączył: 02 Mar 2008 Posty: 7 Postawił 2 piw(a)
|
Wysłany: 3 Marzec 2008, 19:54
|
|
|
ja tam lubię tą klapkę choćby i z powodu że można się nią pobawić i łatwiejsze uruchomienie aparatu |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
Wiek: 18 Dołączył: 17 Lut 2008 Posty: 26 Postawił 1 piw(a)
|
Wysłany: 5 Marzec 2008, 19:03
|
|
|
Ja sądze że nie opłaca się zdejmować tej klapki bo po pierwsze aparat jest odkryty i może sie porysować, a po drugie dziwnie wygląda bez klapki . Kiedyś sam myślałem żeby zdjąć tą klapke, ale dowiedziałem się że sią problemy z powrotnym założeniem jej na swoje miejsce.]:-> |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
|
Wysłany: 5 Marzec 2008, 22:04
|
|
|
Każdy telefon ma jakieś wady ale ta klapka z tyłu dodaje takiego uroku według mnie lipa była by bez niej. |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
|
Wysłany: 8 Marzec 2008, 20:12
|
|
|
| Klapka to raczej nie problem wizualny,bo to cały urok n70.Problem to jej tandetne wykonanie,mało ze sie rusza to jeszcze z biegiem czasu porysuje wam telefon przy otwieraniu i zamykaniu przesłony.Ja na start w mojej N nakleiłem przezroczystą folie w miejscach gdzie zaczeło rysować, żeby ładniej przy sprzedaży wyglądała. |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 9 Marzec 2008, 19:51
|
|
|
Bez tej klapki bylaby straszna lipa moim zdaniem to jest caly urok tego telefonu... mi nic sie nie ryra ani nie skrzypi a mam go juz 4 miesiace |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 28 Marzec 2008, 21:37
|
|
|
| Mój jest juz dwuletni, dostałem go od matki jakiś miesiąc temu i nic się nie psuje z klapką.Co prawda moja matka nie używała jej bardzo intensywnie ale fakt faktem, że wszystko z nią jest w porządku. |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
Wiek: 18 Dołączył: 19 Kwi 2008 Posty: 7 Postawił 8 piw(a)
|
Wysłany: 2 Maj 2008, 22:01
|
|
|
mi nie przeszkadza
Spoko jest Grubasek |
|
|
|
|
 |
|
Moderator Feel My Power : )
|
Wysłany: 2 Maj 2008, 22:30
|
|
|
| I po to odkopywałeś stary temat żeby pisać takie głupoty ?!? Jeszcze nie na temat... |
|
|
|
|
 |
|
|