Wysłany: 16 Październik 2007, 16:04
|
|
|
| gori1990 napisał/a: | Kupiłem ta obudowę pasuje super
|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! ||
Błąd 404: Strona nie została znaleziona |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
Status: Offline
|
Wysłany: 19 Październik 2007, 23:17
|
|
|
Ja ostatnio kupiłem obudowe od użytkownika Ettelina, cena 39zł, po przyjsciu paczki troszke sie zdziwiłem, wiedziałem ze to nie orginał ale na foto wyglada lepiej. Roznice miedzy oryginałem to: napis na aluminowej ramce "NOKIA" jest wiekszy niz w orginale i nie jest tak mocno wygrawerowany. Tylni przycisk do sciagania klapki, kiepski - źle odbija. Klawisze na pewno nie są orginalne jak zapewnia sprzedawca gdyż maja wieksze luki miedzy sobą i prześwitują. Ogólnie jestem zadowolony bo zawsze mogło być gorzej no ale w sumie spodziewałem sie czegoś troszke lepszego.
KLIK |
|
|
|
|
 |
|
Rozkręca się
|
Wysłany: 22 Październik 2007, 14:39
|
|
|
AUKCJA
zakupilem ta obudowe cala czarna no nie moge powiedziec zeby przypominala nawet oryginal poniewaz jest krzywa zrobila mi sie duza przestrzen pomiedzy przodem a tylnia klapka najbardziej widac to w miejscu slotu na karte pamieci poniewaz zatyczka jest jakby mniejsza niz powinna byc.Z przodu odkleja sie aluminiowy obrys wyświetlacza i klawiszy no to akurat super glu i gra no ale obudowa jest podobno nowa i taki feler . tylnia klapka jest taka odstajaca wiec wydaje sie jakby troche powiekszyla telefon na koniec moge jeszce dodac ze klawisze sa OK tylko nie dzialal (znaczy sie trzeba bylo mocno dusic) kierunek lewy ale zeskrobanie silikonu z podspodu troche pomoglo no i to by bylo wszystko. Sam nie wiem czy mozna polecic ta obudowe chyba raczej bym odradzallepiej jest uzbierac i kupic za te 100 z hakiem oryginal tak mi sie wydaje. |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
|
Wysłany: 6 Listopad 2007, 07:23
|
|
|
| Ale na tej aukcji nie jest napisane że obudowa jest orginalna! Pisze że nie jest to ,,Nie są to chińskie podróby!!!!,, Ale pewnie może byc z Korei. Wiec....? |
|
|
|
|
 |
|
Ciągle przyspiesza
|
Wysłany: 12 Listopad 2007, 23:17
|
|
|
a co myslicie zeby zalozyc z tylu obudowe on n72?? wyglada tak samo ale ma fajny wzorek |
|
|
|
|
 |
|
Ciągle przyspiesza
|
Wysłany: 23 Grudzień 2007, 10:44
|
|
|
| Ja zamówiłem ten:
|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! || |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
|
Wysłany: 25 Grudzień 2007, 21:22
|
|
|
| ja też chce sobie jakąś obudowe zakupić bo nie chce niszczyć oryginalnej.kto mi powie jak zdjąć przedni panel z n70??wiem że najpierw trzeba zdjąć tył,a później zdejmuje się przód czy jeszcze wcześniej tą małą tylnią część gdzie jest otwór na kamere??? |
|
|
|
|
 |
|
Administrator Astral wanderer
|
Wysłany: 25 Grudzień 2007, 21:29
|
|
|
|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! ||
Tyle, że ja zamiast palcami zdejmuję za pomocą kostki gitarowej lub innego podobnego, plastikowego narzędzia. |
|
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): beeniek |
 |
|
Początkujący
|
Wysłany: 25 Grudzień 2007, 21:56
|
|
|
| dzięki Vekh!!Browarek dla Ciebie!!! |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 29 Grudzień 2007, 16:03
|
|
|
ja jak kupiel telefon dostalem nieorgyinalna obudowe nokii
a oto co zauważyłem:
-brak szybki do przedniej kamerki,
-brak gabeczki pod wyświetlacz,
-tylna klapka wydaje dźwięk jakby tam bylo kupe żelastwa,
i wogole niepasuje...
pozdro |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
Wiek: 20 Dołączył: 15 Paź 2007 Posty: 25 Postawił 7 piw(a)
|
Wysłany: 4 Styczeń 2008, 18:33
|
|
|
czy moglibyscie polecic mi jakas obudowe z allegro albo chociaz podac czym sie charakteryzuje orginalna obudowa |
|
|
|
|
 |
|
|