Siemka jestem tu nowy:) to mój pierwszy post . Mam nadzieje ze mi pomozecie:) a wiêc . Kupi³em N70 jako uszkodzona i jak sie ja w³anczy to dziwnie zachowuje sie wyswietlacz jakies paski, kropki i ca³y bia³y, lecz loguje sie do sieci s³ychac dzwiêk noki , mozna dzwoni itp: (na slepo) w serwisie powiedzieli mi ze to wyswietlacz wymieni³em wczoraj i teraz jest ca³y bia³y juz nie ma dziwnych zachowani(kropek ,pasków) i tez loguje sie do sieci , co moze byc grane ?? czysci³em styki co ba³y wyswietlacz z p³yt± g³ówna i nadal to samo. prosze o pomoc;)
Wed³ug mnie to musisz wy¶wietlacz wymieniæ ja tak uwa¿am i format nie pomorze bo jak s³yszysz d¼wiêk to tak samo mia³em z siemensa A50 i siê okaza³o ¿e to jest wy¶wietlacz ;p id¼ do komisu i sie zapytaj ;p
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Kopiowanie
lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek czê¶ci serwisu (grafiki czy tekstów) bez
zgody autora jest ca³kowicie zabronione.
Wszystkie pliki, aplikacje czy tym podobne nie znajduj± siê na naszym
serwerze, nie s± te¿ nasz± w³asno¶ci±, a pobieranie ich le¿y we w³asnym
zakresie u¿ytkowników i za nielegalne nale¿y traktowaæ nieposiadanie
oryginalnego pliku, do którego pobrana z forum wersja mo¿e pos³u¿yæ tylko
jako kopia zapasowa oryginalnego produktu. Wszystkie odnosniki do tych¿e
plików prowadz± na serwery nie bêd±ce w³asno¶ci± w³a¶ciciela forum, a co za
tym idzie w³a¶ciciela serwera, oraz nie nale¿± do u¿ytkowników.
W zwi±zku z powy¿szym nie masz prawa wyci±gn±æ wobec u¿ytkowników,
w³a¶ciciela czy Administratora forum jakichkolwiek dzia³añ prowadz±cych do
odpowiedzialno¶ci prawnej, tyczy siê to równie¿ rodzin wy¿ej wymienionych lub osób w jakikolwiek sposób z nimi powi±zanych.