|
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Nowy albo niemowa
Wiek: 21 Dołączył: 22 Paź 2007 Posty: 8 Postawił 1 piw(a)
Status: Offline
|
Wysłany: 17 Kwiecień 2008, 20:33 Problem z wibracją,prosze o pomoc!
|
|
|
Witam.Właściwie to nie wiem czy pisze w dobrym dziale, bo sam nie wiem czy mam problem z hardware czy software.Chodzi o to że od pewnego czasu mam problem z wibracja.Telefon kupiłem już jakiś czas temu i wibracja działała bez zastrzeżeń ale od pewnego czasu zniknęła, jest to bardzo uciążliwe ponieważ kiedy mam tryb milczący praktycznie nigdy nie wiem kiedy ktoś do mnie dzwoni...macie moze jakiś pomysl jak mój problem rozwiązać?
dodam jeszcze że kiedyś zainstalowałem temat z music edition i dostalem pytanie czy zastosować schemat z tego telefonu, na co zatwierdziłem.Może mieć to coś z tym wspólnego?
z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi, pozdrawiam |
|
|
|
|
 |
AdSense
Status: Online
|
|
|
|
 |
|
Moderator Feel My Power : )
|
Wysłany: 17 Kwiecień 2008, 20:37
|
|
|
A może masz po prostu wyłączone wibracje ?? Profile milczący przystosuj sygnał wibracjami tak. |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 17 Kwiecień 2008, 23:11
|
|
|
| Nie no właczone mam...., czy jakiś temat lub schemat z music edition może wpływać na wibracje? |
|
|
|
|
 |
|
Zasłużył sobie
|
Wysłany: 18 Kwiecień 2008, 00:45
|
|
|
Joseee, sprawdź to metodą prób. Odinstaluj temat z music edition i zobacz czy działają wibrację. Jak tak to pewnie już wiesz gdzie leży problem |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 18 Kwiecień 2008, 01:05
|
|
|
| Wiesz to tylko mój domysł...moze tak byc ze to wcale nie tym jest spowodowane.Usunąłem już ten temat dawno ale wibracji jak nie bylo tak nie ma... |
|
|
|
|
 |
|
Moderator Cinkciarz z Memphis
|
Wysłany: 18 Kwiecień 2008, 07:03
|
|
|
ściągnij sobie z forum program masturbator pro, nie mówię żebyś używał tego zgodnie z nazwą ale można nim włączyć wibracje, może być tak że jeśli za pomocą programu telefon będzie wibrował to coś jest z softem że telefon sam nie chce ich włączyć, natomiast jeśli program nie włączy wibracji to może być problem również w sofcie ale też w wibratorku który mógł się zepsuć, jeśli to zrobisz dobrze by było jak byś jeszcze zrobił później hard format |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
Wiek: 25 Dołączył: 18 Kwi 2008 Posty: 13 Otrzymał 1 piw(a)
|
Wysłany: 20 Kwiecień 2008, 19:28
|
|
|
| jak nie pomoze masturbatorek, to spróbuj rozebrać koma (jesli czujesz sie na siłach, dysponujesz odpowiednią wiedzą techniczną i narzędziami), wyciągnąć wibre i podłączyć ją pod baterie i sprawdzic. powinna wibrować. jesli to działa to obejzyj połączenia wibra - telefon, czy nie ma przerwy, czy styki nie są zasniedziałe. jesli dalej nie działa to pewnie padł driver w płycie telefonu ->serwis |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 28 Kwiecień 2008, 10:05
|
|
|
| Zainstalowałem Masturbatora i nic... czyli wychodzi na to że to problem techniczny a nie z softem.Niestety nie czuje sie na siłach żeby samemu spróbować to naprawic...bede musiał udać sie do jakiegoś serwisu...bo telefon jest z Vodafone z Anglii.Jak to jest z gwarancja...?czy moge go w ramach gwarancji zanieśc w polsce?dzięki za wszystkie rady... |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
Wiek: 28 Dołączył: 05 Gru 2007 Posty: 15 Postawił 1 piw(a)
|
Wysłany: 8 Lipiec 2008, 11:20
|
|
|
| Mam ten sam problem ale po formacie wibra powraca a nie chce formatowac telefonu. |
|
|
|
|
 |
|
Ciągle przyspiesza
|
Wysłany: 8 Lipiec 2008, 12:18
|
|