|
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Ciągle przyspiesza
Status: Offline
|
Wysłany: 6 Grudzień 2007, 16:39
|
|
|
| Moja eNka była z Orange, teraz jest w Plusie i u mnie nic nie miga. A chyba zauważyłbym, szczególnie, że mam włączony temat, który jest cały czarny... Chyba, że mam zbyt wolne oko... |
|
|
|
|
 |
AdSense
Status: Online
|
|
|
|
 |
|
Rozkręca się
|
Wysłany: 6 Grudzień 2007, 19:14
|
|
|
fool, no cóż.. życzę Ci żebyś nie napisał w tym temacie, że znowu wgrali Ci nowy soft. |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
|
Wysłany: 6 Grudzień 2007, 19:32
|
|
|
Ludzie to jest normalna rzecz!!!!! W każdej N70 jest. Mam nówke sztuke z Nokii. I dziwie się że robicie z tego tyle problemu. |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 11 Grudzień 2007, 11:33
|
|
|
| Mam dokładnie ten sam problem z migającymi paskami. Może po prostu trafiła nam się jakaś wadliwa seria. Próbowałem już wszystkich formatów a wczoraj w serwisie Nokii wgrali mi nowy soft i wymienili wyświetlacz. Niestety nie pomogło. Serwisant zaproponował wysyłkę do Warszawy na dogłębniejszą diagnozę, ale się nie zgodziłem. Nie będę czekał nie wiadomo ile. W każdym razie poza tą usterką telefon działa wzorowo. Mam co prawda Orangutana, ale ani razu mi się nie zawiesił, choć mam wgraną masę różnych programików. Pozdrawiam wszystkich "pasiarzy" :-) |
|
|
|
|
 |
|
Coraz lepiej
|
Wysłany: 11 Grudzień 2007, 22:48
|
|
|
| Nie wiem z czego robicie problem... Przecież to w niczym nie przeszkadza... U mnie też tak jest i nie jest to na pewno wina wadliwej serii N70... |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
|
Wysłany: 16 Grudzień 2007, 18:00
|
|
|
| u mnie nic nie miga a mam z orange |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 16 Grudzień 2007, 20:13
|
|
|
| A ja nie mam z orange i też strasznie mnie wkurzają te paski.Są dosłownie wszędzie(wiadomości, kontakty)i pomimo że są zaledwie chwilkę to mnie to trochę dziwi bo sprawdzałem dwie inne nokie n70 i pasków nie było!Może to dlatego że mam nokie z vodafone?Czy zmiana softu z najnowszego zwykłego(taki obecnie posiadam) na ME coś da?Ktoś już próbował? |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
|
Wysłany: 24 Grudzień 2007, 12:08
|
|
|
|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! ||
co sadzicie o typ problemie, co moglo pasc w fonie??
Telefon włącza się poprawnie, ładuje się, podczas włączania jest dźwięk Nokii, telefon jest wykrywany przez komputer, z telefonu da się dzwonić i da się na niego dodzwonic. |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
|
Wysłany: 24 Grudzień 2007, 15:24
|
|
|
u mnie problem jest podobny, tylko wy sie skarżycie na paski, wiem ze to wkurrrrr ale ja mam problem chyba wiekszy, gdyż kiedy włączam telefon to zdaża sie że napis nokia znika i ekran jest cały biały, z telefonu da sie dzwonić ale ja numer wpisuje na 'czuja' bo kompletnie nic nie widać, w serwisie wciskają mi że każda n-ka tak robi a mnie to go.no obchodzi kto jak ma, ja chce normalnie używać telefonu,zauważyłem że dzieje sie tak przeważnie kiedy telefon jest w zimniejszym otoczeniu, dlatego żeby mi poprawnie działał jakiś czas włączałem n70torch dzieki czemu telefon sie nagrzał i chodził jak należy, ale wq mnie to jest chore żebym musiał kombinować żeby tel działał wmawiają mi że to wina tak wypuszczonego softa ale jak czytam wasze problemy to na soft mi nie wygląda, a na procka bo coś nie może sobie poradzić...dodam że mam soft ORANGE!! co wy na ten problem powiecie?? |
|
|
|
|
 |
|
Trochę napisał
|
Wysłany: 29 Grudzień 2007, 10:44
|
|
|
Ludzie, ja także ma N70 z tego je*****o Orange, i też te paski mam, ale nie wiem dlaczego już po 2 miechach używania telefonu jakoś się przyzwyczaiłem. Może to starość i oko nie nadąża
Ale polecam, wam dalszą walkę z tymi "potworami" z nieludzkich serwisów |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 5 Styczeń 2008, 18:53
|
|
|
była u mnie ostatnio rodzinka, a z nimi jakiś koleś z włoch. Też ma N70, i mówi, że problem z białym paskiem na ekranie dotyczy też nokii przeznaczonych na rynek włoski, ale nie wszystkich. Sprawdzał różne modele, i mówi że, te w czarnych obudowach mają ten feler. Srebrne te które sprawdzał, były ok. Nie mogłem się z nim dogadać, ale wygląda na to, że to problem softu, bo te czarne o których mówił koleś, były od jakiegoś włoskiego operatora
U mnie błąd występuje gdy np. tworzę nowy folder, przyzwyczaiłem się, ale czy jest to normalne. Chyba nie, skoro, inne N70 tego nie mają. |
|
|
|
|
 |
AdSense
Status: Online
|
|
|
|
 |
|
Do przodu :)
|
Wysłany: 6 Styczeń 2008, 09:31
|
|
|
witam ja posiadam n72 i musze stwierdzic ze i u mnie są białe paski tak sie ostatnio zastanawiałem czym to moze byc spowodowane ale w sumie zbytnio mi to nie przeszkadza u mnie ten problem występuje głownie przy sms'ach
marlos, moze to tasma, albo jakis bląd z softem wgrywałes od nowa? |
|
|
|
|
 |
|
Początkujący
|
Wysłany: 11 Styczeń 2008, 20:38
|
|
|
| właśnie taśma jest ok, nie jest przerwana ani nic podobnego, telefon nie byl naprawiany ani nie ma zadnych zmian w oprogramowaniu ( orginalny soft orange i simlock) |
|
|
|
|
 |
|
Nowy albo niemowa
|
Wysłany: 13 Styczeń 2008, 20:55
|
|
|
| byłem w serwise Nokii, wgrali mi nowy soft (niestety znów Orange, bo niby nie mogą wgrać oryginału Nokia), Po tym zabiegu paski nie znikły. Koleś z serwisu twierdzi, że nie znają problemu pasków, ale to tylko ściema, bo każda enka z orange ma ten ból i myślę, że oni wiedzą w czym problem. Obecnie mam wgrany soft Nokii, (już niestety poza serwisem Nokii), i jest to samo. Za to, telefon działa sprawniej, soft Orange spowalnia telefony. Dziwię sie, że Nokia dompuściła do takiej profanacji systemu przez Orange. Nie dość że chodzi wolno, to wygląd menu Orange jest beznadziejny. A to szkodzi wizerunkowi takich telefonów jak N70 |
|
|
|
|
 |
|
Rozkręca się
|
Wysłany: 15 Styczeń 2008, 16:52
|
|
|
musze ci powiedzieć zaskar ze nie tylko w nokiach jest orange menu mój kupel tez ma orange menu w samsungu d900e mam czarna n70 i jest ok nie mam żadnych pasków za to w noki 6600 kumpla czasami też wyskakują paski ale na całym wyświetlaczu co jakiś czas udaje mu sie uruchomić tela a z serwisami tak jest ze prubóją pozbyć się nas
kupiłem motorole v235 za 35zł od znajomego 100% sprawna z gwarancją jescze na rok bez simlocka zdejmowanego w plusie pomyślalem że dobrze by było wgrać nowszego sowta wiec wgralem go na fona przez program ze strony motoroli po tym wszystkim krzyczy o jakiś kod specjalny to wpisuje 12345 0000 i takie rozne po kilku próbach prosi by skontaktować się z operatorem zachodze do salonu plus i mówią mi ze trzeba ustawic punkty dostępu na karcie z orange nie dało rade tego zrobić wiec wsadzili karte plusa i zaczeło wszysto działać ale znowu na karcie z orange nie uruchamiał sie całkowiecie podziekowałem panom z plusa i udałem sie do serwisu motoroli tam stwierdzili ze telefon ma simlocka i nie mogą nic z tym robic mowie ze simlock był zdejmowany parę dni temu w plusie oni powiedzieli ze jakiś kwitek zalatwic ze blokada simlock została usunieta dzwonie do znajomego i pytam sie o ten kwitek ale okazałosie ze nic mu niedali udałem sie do głownego salonu mowie im oco chodzi wypisali mi taką karteczke z kodem do zdjecia smoka ale tel był zalokowany polazłem spowrotem do serwisu tam powiedzieli ze nic niebędą robić bo to nie ich problem pokazuje im ta karteczka a oni dalej swoje się wkurzyłem chciałem go opchnąć dalej otwieram klapke patrze a tu kursor jakiś miga wpisałem ten kod z plusa i sie odblokował i juz nie miał smoka
Twój post jest niezwykle nieczytelny, nie używasz prawie żadnych znaków interpunkcyjnych (przestankowych), postaraj się to nadrobić i poprawić sposób swojej wymowy. Czytanie ładnych postów ZNACZNIE ułatwia pomoc innym. |
/////
Nawet zdania nie zacząłeś od dużej litery, żadnego przecinka czy kropki...
Koniecznie zapoznaj się z tym:
|| Linki i obrazki tylko dla zalogowanych użytkowników. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się! ||
teskelesio
///// |
|
|
|
|
 |
|
|